Jól látom, hogy ez a Cube full Tiagra 300e-ért? 1000€-ért full Shimano 105-ös vagy Sram Apex-es Canyon Roadlite Al-t kapsz. Nekem az Apexes van és ezzel nyomtam már az elõbb említett 600km-es túrát is, hibátlan cucc és rendesen össze van rakva, nem azzal kell kezdeni, hogy szétszeded és összerakod, hogy elsõ héten ne essen szét. 
Új Orbea Aqua Ultegrával eladó Kaposvára vicc, hogy ezek kaposvárott 300ér dobálják ezt a vasat, miközben örökélet garanciát kapsz a vázra, ha Te regisztrálod, aztán persze ott van a "Klasszikus La Triestina", amit meg Centaur-FulcrumR5-tel szintén 290ért kapsz B....Landben.
Ilyen "nevenincs" márkák kerékpárjait kapod jó áron, miközben északi szomszédaink, akiket sokan amerikainak hisznek (Kellys) 315-be mér Tiagrával szerelt gépet.
Canyon-Rose azért nagyon jó szerintem, mert szinte teljeskörû a testreszabhatóság, nomeg õk a kiegészítõkbõl is nagyon jókat tesznek a gépre, nem higítanak be 400 grammos nyeregcsövekkel, Miche láncokkal, sorokkal, meg 2500 forintos ChengShin gumikkal. : )
Ez csak az én két fillérem volt, a Canyon meg elég jól csengõ név ahhoz, hogy 1000 euróért õket válasszam. ; ) Csak lehetne több dizájnelem..