Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.420 hozzászólás
ez egész jó kis gép: PUCH Shimano 600 szettel 55-ös méret « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása van itthon katalógusom,amiben szerepel. colombus cromor csöves a váz.
1 gyöngyszem: Look KG 196 vaz « váz « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása az once csapat is ilyet hajtott a 90-es években,amíg nem váltottak a giant-ra. a look váz mavic cuccokkal volt szerelve. néhány versenyzõ elektromos váltót használt hozzá.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@Isti: ha talalsz meg kepeket, mindenkeppen linkeld. En se tudok tobbet/mast.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Chain cipõt ki forgalmaz itthon? Mellélõttem egy Speci cipõvel.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

engem inkább a hajtókar zavar ebben a szettben. sztem jobb lenne 1 alu kar 53/39-el. az a 9-es hátsó váltó többet bír6,mint a karbonos verziók.

nem indokolatlan a para: Busted Carbon: Campagnolo Chorus Carbon Crankset

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
A Tarján Kupa fotóiról tud valaki valamit? A verseny után egy héttel ide raktak fel egy szûkös kis galériát, 5 fotós képeibõl szemezgetve, viszont a dobogós képek közül csak az egyik nõi kategória, meg a fiú U19 került fel, az összes többi dobogós kép hiányzik! Két napja írtam a szervezõ egyesületnek, egyelõre nem kaptam választ. Így másfél héttel a verseny után már nagyon frusztrál, hogy nincs dobogós kép. Az öt fotós közül négyet megtaláltam facebookon, tegnap írtam nekik is, vannak-e dobogós képeik, de még egyikük sem válaszolt.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.420 hozzászólás

recordban ez is rendben van 100-ért. sor és lánc híján teljes a szett. egyedül a 9-es váltó nem illik a képbe:
Campagnolo Record Carbon / Titanium alkatrészek « váltó / fék « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

engem inkább a hajtókar zavar ebben a szettben. sztem jobb lenne 1 alu kar 53/39-el. az a 9-es hátsó váltó többet bír6,mint a karbonos verziók.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nagyon kemeny a hosszuhetenyi dobogo. :) PBG hogy pislog ki a fa takarasabol, hat az kesz. :D

Az. :) Élõben is vicces volt.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nagyon kemeny a hosszuhetenyi dobogo. :) PBG hogy pislog ki a fa takarasabol, hat az kesz. :D

Amugy nagyon jo video, csak az interjuk docogosek, de hat ezen nem fogok fennakadni, legalabb van!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Megírtam a beszámolómat a hétvégi pécsi versenyekrõl: Márkus Jani kerékpáros blogja: Grawe Nagydíj és Hosszúhetény Nagydíj - 2013.08.04.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ave!

Videó: Magyar Hegyi OB - és Lakics kupa Grawe Nagydíj 2013. augusztus 4. Pécs - YouTube

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
items in The GEAR Movement store on eBay!

ennyiért Hüdz? még a szálltás is csak 9 dollár.. :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

végre 1 nem elszállt hirdetés: campagnolo record « váltó / fék « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
néhány éve kb ilyen árban vettem ugyan ilyen record alkatrészeket.

tegnap jöttem haza Verõce felõl a "kerékpárúton" Vác felé,és sikerült rajta néhány cyclocross szakaszt kialakítania 1 építõ cégnek + az árvíznek. szóval nem ajánlom senkinek.

recordban ez is rendben van 100-ért. sor és lánc híján teljes a szett. egyedül a 9-es váltó nem illik a képbe:
Campagnolo Record Carbon / Titanium alkatrészek « váltó / fék « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.420 hozzászólás
végre 1 nem elszállt hirdetés: campagnolo record « váltó / fék « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
néhány éve kb ilyen árban vettem ugyan ilyen record alkatrészeket.

tegnap jöttem haza Verõce felõl a "kerékpárúton" Vác felé,és sikerült rajta néhány cyclocross szakaszt kialakítania 1 építõ cégnek + az árvíznek. szóval nem ajánlom senkinek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@petter78: Gratula! Jo egezsseget a picinek es anyanak is!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

nagyon szepen koszonom uram! remelem bevalnak. ;)

Majd számolj be 1-2 mondatban, hogy sikerült a mûtét !
Marci

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás

Látom ügyesek voltatok, gratulálok mindenkinek!

(nekem meg közben fiam született, na jó nem közben, csütörtök reggel)

Gratulesz, gondoltunk rád a Tátrában! :D
3K

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Látom ügyesek voltatok, gratulálok mindenkinek!

(nekem meg közben fiam született, na jó nem közben, csütörtök reggel)

En is mentem a "hegyi OB-n", csak a masters + senior mezony versenyet nem hegyi OB-nak hivtak, hanem Lakics Kupanak, es rovidebb tavon jutottunk el ugyanonnan ugyanoda.

Eletem elso dobogoja (upd.: kerekparoskent), es egybol a legmagasabb foka, nyertem!!!! Vaaaa, el se hiszem!! :D hepinesssz!

PBG,
Brutal szamok ezek, megkockaztatom nem szerencsenek koszonhetoen nyertel. ;) Gratula!!
A cel elotti utolso 500m idejet meg tudod nezni?
Nekem ez a szakasz Strava sacc szerint 373W, 1:09 alatt. Nem volt konnyu, nem mondom, max. pulzust kihoztam (186)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Köszi mindenkinek! És én is gratulálok Ave-nak és MJaninak! :)

A megindulásomtól (590 méterrel a cél elõtt) 1.07 volt az idõm, és 602 (8,24 W/kg) az átlagwattom (ebbõl az 590-bõl az utolsó 90 már a visszafogott rész volt).
Az utolsó 500 méteren 0.57 lett az idõm 591-es átlagwatton (8,09 W/kg).

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Ave, Pro Bike Gear! Gratulálok : )

További hasonlóan szép eredményeket a továbbiakra is ; )

jared

jared

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
nagyon szepen koszonom uram! remelem bevalnak. ;)

Helló Jared !
Azt mondja haver, náluk érdeklõdj: Zofor-Kapcsolat