ilyennel nem hiszem,h ment Pantani. wilier-t használt egy idõben a mercatone uno,de akkor még nem volt ilyen vázuk. amikor már volt ez a váz,akkor bianchi-t hajtottak. Pagina dedicata al Ciclismo
pld. 2002-ben
ilyennel nem hiszem,h ment Pantani. wilier-t használt egy idõben a mercatone uno,de akkor még nem volt ilyen vázuk. amikor már volt ez a váz,akkor bianchi-t hajtottak. Pagina dedicata al Ciclismo
A sebesség mindent megold.
Igen volt,még Pantani is ment ilyennel.
A sebesség mindent megold.
szeretnék érdeklõdni, hogy csak nekem büdös ez?
Wilier fullkarbon « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Érthetõ okokból imádom a Liliomos márkát, de életemben nem emlékszem ilyen kinézetû vázukra.. A hátsó háromszög meg a furcsa villa gyanús..
Tudja valaki milyen bringaverseny volt 3-4 hete Holloko fele, Garabon?
télen hólé? vagy megteheted, mert az Orka jól érzi magát a jeges vízben?
nekem azokra a körülményekre marad majd egy olcsó trekking, az értékesebb technikát óvni kell : )
Ja, én is kimegyek, bármilyen is az idõ outside.
Tudja valaki milyen bringaverseny volt 3-4 hete Holloko fele, Garabon?
Egeszen potnosan ez volt az utolso 3km: http://goo.gl/maps/9usxF
Az aszfalt annyira rossz meg autoval is, hogy egyutt ereztem a versenyzokkel. Oke, emelkedo volt, szoval kis tempoval mehettek, de meg ha MTB verseny volt, akkor is durva ilyen minosegu uton egy befuto.
Amugy se ertem, egy ilyen eldugott zsakfaluba hogy kerul kerekparverseny.
Nagyon szep hely, az igaz.
A kerékpározás egy outdoor tevékenység. Egyszer mindenkinek lesz hasonló élménye.
sajna nincs.. magyar oldalon még megyeget, utána szomszédéknál már közúton haladtunk fõleg. (meg már elõtte is. Pl. Hollóháza-Lászlótanya fele simán közúton. )
Vagy lehet, csak nem nyitottam ki a szemem, '"itthun" se mindig használom a bringautat (városon kívül mindig, mert jó minõségû és biztonságos, városon belül sajnos nem minden szakasz kvalifikál erre..)
jó a bringaút Kassáig? végig kész van?
A kerékpározás egy outdoor tevékenység. Egyszer mindenkinek lesz hasonló élménye.