sajna nincs.. magyar oldalon még megyeget, utána szomszédéknál már közúton haladtunk fõleg. (meg már elõtte is. Pl. Hollóháza-Lászlótanya fele simán közúton. )
Vagy lehet, csak nem nyitottam ki a szemem, '"itthun" se mindig használom a bringautat (városon kívül mindig, mert jó minõségû és biztonságos, városon belül sajnos nem minden szakasz kvalifikál erre..
)
Városon belül a bringaút max a nagymamának jó, hogy eljusson a boltig (ha nem kell állandóan padkáznia fel-le...) Én az autók között nagyobb biztonságban érzem magam, mint az átlagos belvárosi bringaúton (Gyõr). Az autó mögöttem jön, én tudok ésszerûen közlekedni, aki meg szembõl jön az viszont kiszámíthatóan viselkedik a kresz miatt (nagyrészt...), és arra tudok figyelni én (deffenzív módon). Viszont a bringaúton keresztbe kasul forgolódnak a tudatlanok, megállnak, beszélgetnek, gyalogosok dettó nem figyelnek... Múlt héten is összeütköztem frontálisan egy 50 év körüli nõvel, mert nem nézett körbe, csak elfordult balra jelzés nélkül, én meg ugye azt hittem, hogy egyenesen jön. Aztán választhattam, hogy vele csattanok, vagy jobbra a gyalogosokkal. Szerencsére 1-1 horzsolással megúsztuk mindketten.