Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2013. augusztus 17. - 18:31
Arra gondoltam, hogy 3 garnitúra láncot cserélgetek majd, mondjuk 1000km-enként, hogy egyszerre kopjon a 3 lánc és a koszorú is. Viszont ha ugyanezt a láncot veszem meg, egy ehhez passzoló koszorúval, akkor az egész móka kb. 20k HUF környékén lesz.
Nyeljem le a békát vagy van költséghatékonyabb tippetek? (pl. másik lánc, ami kb. ennyit tud, csak nem kell kifizetni a márkanevet)
Írta 2013. augusztus 16. - 21:13
Írta 2013. augusztus 16. - 20:40
Engem múltkor bemértek bicón a trafival aztán vigyorogva bemondták a sebességet mikor elgurultam a rendõrautó mellett
gondolom..... 65-el
Írta 2013. augusztus 16. - 19:40
Ne farasszatok mar, 65-tel?
Meg sikon is csak 2-3 magyar tud ilyen gyorsan menni.
rendszam nem rajtszam. A versenyrol hazajohet sikerult.
Írta 2013. augusztus 16. - 17:45
rendszam nem rajtszam. A versenyrol hazajohet sikerult.
Írta 2013. augusztus 16. - 16:58
Tok jo, ma derult ki, hogy a "hegyi bajnoki" versenyem 30k-ba kerult. Sagvaron, egy 2000 fos 2km-s metropoliszban sikerult bemerni 65-tel, szoval most boldog vagyok, hogy nyoma maradt a dicsosegnek!
Bringán? Kép van?
Írta 2013. augusztus 16. - 15:24
Tok jo, ma derult ki, hogy a "hegyi bajnoki" versenyem 30k-ba kerult. Sagvaron, egy 2000 fos 2km-s metropoliszban sikerult bemerni 65-tel, szoval most boldog vagyok, hogy nyoma maradt a dicsosegnek!
S mindezt hegynek felfelé sikerült kerékpáron, nyeregben ülve, ugye?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Írta 2013. augusztus 16. - 14:30
(Hegyi idofutam Salgotartjan kornyeken, 3.8km, de 2x kell felmenni.)
http://nosza.info/wp...kupa_plakat.jpg
Meg gondolkodom rajta, de sajat autoval nemigen fogok lemenni, egyedul legalabbis biztos nem.
Írta 2013. augusztus 16. - 06:30
Ki tartja a tetõt? A munkások?
egy ideig megáll az a levegõben,majd gyorsan aláfalaz
Írta 2013. augusztus 15. - 21:29
"Bõven elég az, késõbb majd ráér résztávozni, mert egyelõre olyan, mint a Mekk Mester, elsõként a tetõt építi."
egy jó tetõ alatt esõben is lehet falazninem Mekk Mester, csak alapozós tempoban fél órával tovább tartana neki az út, ezért "rohan"
Ki tartja a tetõt? A munkások?
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. augusztus 15. - 20:56
egy jó tetõ alatt esõben is lehet falazni
Írta 2013. augusztus 15. - 20:18
napi 2x28km alacsony pulzussal,ehhez annyi türelem kellene hogy mire elér egy normális szintre már nyugdijas lesz.
Bõven elég az, késõbb majd ráér résztávozni, mert egyelõre olyan, mint a Mekk Mester, elsõként a tetõt építi.
Csinalt mar eddig is legalabb 4db 24orast soloban, szoval kicsit mas iranybol kezdte.
Baj van a fejével.
Írta 2013. augusztus 15. - 19:37
A mentorom engem is mindig az alacsony pulzus tartására ösztökél, persze ezt nem minden esetben tudom tartani (szembe szél, emelkedõk).
Ja és türelemre, mert a türelem magasabb átlag sebességet terem!
napi 2x28km alacsony pulzussal,ehhez annyi türelem kellene hogy mire elér egy normális szintre már nyugdijas lesz.
Írta 2013. augusztus 15. - 17:54
Írta 2013. augusztus 15. - 17:30
Meg kezdo hozzad kepest. Addig orulj, amig igy van!
Csinalt mar eddig is legalabb 4db 24orast soloban, szoval kicsit mas iranybol kezdte.
Írta 2013. augusztus 15. - 17:09
Ha kozlekedesrol van szo, nem feltetlenul kell eroltetni az alacsony pulzust, en sem allnam meg, valoszinuleg.
Írta 2013. augusztus 15. - 17:09
Ja és türelemre, mert a türelem magasabb átlag sebességet terem
Írta 2013. augusztus 15. - 12:13
A bringa egy acélvázas Mali Ironman.
140 alatti pulzus? Jesszusom, legyen, de az gyakorlatilag semmi megerõltetéssel nem jár. Majd figyelem a hatást. Kíváncsi vagyok rá. (futós fórumon ugyanezeket az elveket vallják, lehet benne valami) Egyelõre akkor csak a pulzusra figyelek. Kérdés az, mit tegyek, ha telibe kapom a szembeszelet. Vissza kettõt, és tartsam a pulzust?
@andersen:
fogyni is erõsödni, is; de a fõ cél az edzettség > jobb menetidõ elérése
Írta 2013. augusztus 15. - 11:41
Mit érdekel az téged, hogy hátul egyes sorok lesznek, úgyis elmész az elejével :-) Fejes is hogy unhatta már a Turul kupát végig egyedül
Más: sosem gondoltam volna, hogy lesz még nekem aluvázas gépem, de tegnap lett egy Principia 700-am, az ez a márka mond valamit valakinek
Ave: ja... Sasi erõs, albertirsai lennék én is bírnék menni 40-et egy óráig :-)
Fejetlen verseny lesz elöl is. Nem lesznek csapatok (a névadó szponzornak nincsenek emberei), mindenki megy mindenkire. Mostanában kezdem szeretni a rendszert a versenyeken. Persze lehet kedvezni fog ez nekem, ha túlélem a meredekeket, de jobb lenne valamilyen versenyszerû verseny.
Sasinak miért jó, hogy így megy edzésen miközben versenyen meg nem megy neki? Valószínûleg ezek az idióta edzések hátráltatják, kb triatlonista szerû bringást csinálnak belõle.
Írta 2013. augusztus 15. - 11:22
A fórum edzés rovatában nem sok info-t találtam, ezért itt kérdezném meg, hogy tudtok-e ajánlani könyvet / weblapot / saját módszert a következõre:
2 hónapja tekerek a munkahelyemre, szinte végig országúton, az Alföldön, napi 2x 28km-t. Nem versenyezni akarok, de 37 év ide vagy oda, a szélcsendben mért 28km/h utazósebesség nekem egy kicsit sovány. Szeretném magam feltornázni egy elfogadható szintre. Ehhez szeretnék valami edzésterv-félét felépíteni.
Pulzusmérõvel megyek, és általában a 150-165 tartományt próbálom tartani. Hétközben 1 nap megnyomom, illetve péntekenként hazafelé szoktam megküldeni a bicót, mert tudom, hogy van 2 napom rászusszanni, ha bedurran a lábam. 85-95 közötti pedálfordulattal megyek.
Eddig azt a tanácsot kaptam, hogy tegyek résszakaszokat a távba, ahol jobban megerõltetem magam; illetve elhangzott még az is, hogy érdemes a legnagyobb áttéten taposni idõnként, izomerõsítõként.
Más: Nem tudom, mennyire lesz necces télen bringával bejárnom. A láthatóságot megoldom, van szép kukás mellényem, de a téli fagyokról nincs semmi bringás tapasztalatom, és érdekelne, hogy országútival mennyire rizikós a dolog (bukásveszély). Van olyan gumija a schwalbe-nak tán, amely futófelületén nincs, de közvetlen mellette körbefut egy-egy szegecs sor, ami kanyarodáskor segít a téli utakon. Ilyesmivel van tapasztalatotok?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére