Engem múltkor bemértek bicón a trafival aztán vigyorogva bemondták a sebességet mikor elgurultam a rendõrautó mellett
gondolom..... 65-el
Engem múltkor bemértek bicón a trafival aztán vigyorogva bemondták a sebességet mikor elgurultam a rendõrautó mellett
Ne farasszatok mar, 65-tel?
Meg sikon is csak 2-3 magyar tud ilyen gyorsan menni.
rendszam nem rajtszam. A versenyrol hazajohet sikerult.
Tok jo, ma derult ki, hogy a "hegyi bajnoki" versenyem 30k-ba kerult. Sagvaron, egy 2000 fos 2km-s metropoliszban sikerult bemerni 65-tel, szoval most boldog vagyok, hogy nyoma maradt a dicsosegnek!
Tok jo, ma derult ki, hogy a "hegyi bajnoki" versenyem 30k-ba kerult. Sagvaron, egy 2000 fos 2km-s metropoliszban sikerult bemerni 65-tel, szoval most boldog vagyok, hogy nyoma maradt a dicsosegnek!
Ki tartja a tetõt? A munkások?
"Bõven elég az, késõbb majd ráér résztávozni, mert egyelõre olyan, mint a Mekk Mester, elsõként a tetõt építi."
egy jó tetõ alatt esõben is lehet falazninem Mekk Mester, csak alapozós tempoban fél órával tovább tartana neki az út, ezért "rohan"
A sebesség mindent megold.
napi 2x28km alacsony pulzussal,ehhez annyi türelem kellene hogy mire elér egy normális szintre már nyugdijas lesz.
Csinalt mar eddig is legalabb 4db 24orast soloban, szoval kicsit mas iranybol kezdte.
A mentorom engem is mindig az alacsony pulzus tartására ösztökél, persze ezt nem minden esetben tudom tartani (szembe szél, emelkedõk).
Ja és türelemre, mert a türelem magasabb átlag sebességet terem!
Mit érdekel az téged, hogy hátul egyes sorok lesznek, úgyis elmész az elejével :-) Fejes is hogy unhatta már a Turul kupát végig egyedül
Más: sosem gondoltam volna, hogy lesz még nekem aluvázas gépem, de tegnap lett egy Principia 700-am, az ez a márka mond valamit valakinek
Ave: ja... Sasi erõs, albertirsai lennék én is bírnék menni 40-et egy óráig :-)
A fórum edzés rovatában nem sok info-t találtam, ezért itt kérdezném meg, hogy tudtok-e ajánlani könyvet / weblapot / saját módszert a következõre:
2 hónapja tekerek a munkahelyemre, szinte végig országúton, az Alföldön, napi 2x 28km-t. Nem versenyezni akarok, de 37 év ide vagy oda, a szélcsendben mért 28km/h utazósebesség nekem egy kicsit sovány. Szeretném magam feltornázni egy elfogadható szintre. Ehhez szeretnék valami edzésterv-félét felépíteni.
Pulzusmérõvel megyek, és általában a 150-165 tartományt próbálom tartani. Hétközben 1 nap megnyomom, illetve péntekenként hazafelé szoktam megküldeni a bicót, mert tudom, hogy van 2 napom rászusszanni, ha bedurran a lábam. 85-95 közötti pedálfordulattal megyek.
Eddig azt a tanácsot kaptam, hogy tegyek résszakaszokat a távba, ahol jobban megerõltetem magam; illetve elhangzott még az is, hogy érdemes a legnagyobb áttéten taposni idõnként, izomerõsítõként.
Más: Nem tudom, mennyire lesz necces télen bringával bejárnom. A láthatóságot megoldom, van szép kukás mellényem, de a téli fagyokról nincs semmi bringás tapasztalatom, és érdekelne, hogy országútival mennyire rizikós a dolog (bukásveszély). Van olyan gumija a schwalbe-nak tán, amely futófelületén nincs, de közvetlen mellette körbefut egy-egy szegecs sor, ami kanyarodáskor segít a téli utakon. Ilyesmivel van tapasztalatotok?
De milyen lesz a verseny? Mert azt mi csináljuk, a szervezõk csak elrontani tudják. Hány ember fog elindulni azokból, akiket múltkor elvittek Nagykanizsára? Õk voltak a 2. sor. Az elején elmegy a szökés a legerõsebbekkel, aztán szerintem egyesével biciklizés lesz.