Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34375 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nem ugrik be ki o, de szep teljesitmeny!
Rekorddonteshez idealis terep: tok sik, nagy szel se volt, es hat lehetett bolyozni rendesen, mert nagyon sokan indultak, egy nagyon rovid palyan.

En kivancsibb vagyok a BBF-re. :)

upd: Akkor miert nem keresem az eredmenylistat, nemigaz?
Bakker, Szuromine Dia eleg rendesen tolja. :o Voltam meg tavasszal vele egy Kekes koron, a hegyen se maradt le, pedig azert eleg jo tempot mentunk, ha nem is versenyhez merhetot.
Bence is ujra versenyben, cool, es megy is ahogy kell.
Te is jol mentel, ahogy nezem, megint idofutam, hogy kulon idod van? ;)
5. meg az a Solyom Teames srac akivel a Tarjanon mentem egyutt. Korabban nem ismertem, de nagyon eros...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Pályi Csaba megdöntötte a 24 órás magyar rekordot! Eddig 784km/23:44. KISKUNLACHÁZA, 24 óra BRINGA.

Egy kerékpáros elverte a "sztárokat" a ki alszik kevesebbet játékukban. :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ja, hogy bejartad a palyat, mar ertem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

erre utaltam korábban, hogy igazi "klasszikus" lehetne nálunk

Ahhoz kéne rendes mezõny is, aki tud biciklizni. :(

Ha mar a kanyartechnikadnal tartunk... Ez mi? Ugy fest a levegoben az elso kerek, de okot nem latok ra. Csak optikai csalodas?

http://velo.hu/kepek...3/bbf__386_.jpg

Rossz utak? Hat foton rossz ut nem latszik sehol. (??)

Szerintem igen. Voltak ott hullámok az útban, de nem hiszem, hogy elemelkedett volna a kerekem.

A maraton pályáról beszélünk, nem errõl. Egyébként itt volt macskaköves rész is, meg az egyik kanyar végén is volt két sor macskakõ.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ha mar a kanyartechnikadnal tartunk... Ez mi? Ugy fest a levegoben az elso kerek, de okot nem latok ra. Csak optikai csalodas?

http://velo.hu/kepek...3/bbf__386_.jpg

Rossz utak? Hat foton rossz ut nem latszik sehol. (??)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
erre utaltam korábban, hogy igazi "klasszikus" lehetne nálunk

Köszi. Úgy alakult, hogy mentem. :) Majd késõbb elmesélem részletesen.
Vizes és hideg volt a pálya. Rossz, keskeny, folyamatosan kanyargó és hullámzó utak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Vizes és hideg volt a pálya. Rossz, keskeny, folyamatosan kanyargó és hullámzó utak.

Úgy látom a fotósnak tetszett a kanyartechnikám. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hát nem szép dolog kritériumból idõfutamot csinálni!:-) De ha hagytak menni, akkor menni kell. Egyébként gratulálok! hogy alakult?
És a pálya hogy tetszett?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Hát nem szép dolog kritériumból idõfutamot csinálni!:-) De ha hagytak menni, akkor menni kell. Egyébként gratulálok! hogy alakult?
És a pálya hogy tetszett?

Ave,
holnap eldõl, hogy sikerül-e regenerálódnom a mai másfél óra elázós, szétfagyós pályabejárásból plusz a 25 perc + 1 kör hosszúságú furcsa körözõs idõfutamból. Bár a mai után lehet motivációs problémáim lesznek.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts
Vejnecske, emelem a kalapom hogy megtudod csavarni a négyszögtengelyt, én még az ékest sem birom.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts
ha edzésben vagy akkor holnapra kipihened, sok háromnaposon voltam és még a harmadik napon is friss voltam, az egyhetesek már egy másik világ :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ave,
holnap eldõl, hogy sikerül-e regenerálódnom a mai másfél óra elázós, szétfagyós pályabejárásból plusz a 25 perc + 1 kör hosszúságú furcsa körözõs idõfutamból. Bár a mai után lehet motivációs problémáim lesznek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Andersen,
Szerintem teljesen jo cikk lett.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Hogy kicsit büszkélkedjek, megjelent az elsõ bringás írásom :)

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Nemrég volt téma, itt.

Sziasztok,
Azért ide írok ezzel a kérdéssel, mert talán az országútisok körében fordul elõ a legtöbbet ez a jelenség. 2 napja mentem 80km-ert egy selle italia slr nyereggel, és olyan szinten elzsibbadtam odalent, hogy még ma sem az igazi:) Valaki tapasztalt már hasonlót, meg kell nézetni , vagy elmúlik idõvel?
Szerintetek mi lehet a probléma, helytelen nyeregbeállítás? Vagy nyerget kéne cserélnem selle SMP-re?

Bognár Miklós

Bognár Miklós

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Sziasztok,
Azért ide írok ezzel a kérdéssel, mert talán az országútisok körében fordul elõ a legtöbbet ez a jelenség. 2 napja mentem 80km-ert egy selle italia slr nyereggel, és olyan szinten elzsibbadtam odalent, hogy még ma sem az igazi:) Valaki tapasztalt már hasonlót, meg kell nézetni , vagy elmúlik idõvel?
Szerintetek mi lehet a probléma, helytelen nyeregbeállítás? Vagy nyerget kéne cserélnem selle SMP-re?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

nos, talán abban, hogy egyikhez sincs lövése se

Pedig azt gondoltam, hogy legalább az alapokkal tisztában vagyok. Mondjuk úgy:

ugyanazzal a vázzal, ugyanazon kerekek mellett éreztem merevebbnek a külsõ csészés megoldást? Igen. Azt, hogy mennyire vicc áron dobják utánad az UT csészét, s hogy a komplett rendszer még tömegre is alacsonyabb, már csak kis extrának tartom. Az egyszerûséget még többnek.

Bár bevallom, hajtókartapasztalatom kimerül az UT_HT2_négyszög_ékes megoldásokban, így a szabványok nagy hányadáról tényleg nincs lövésem : ;

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Vejne, ez miben nyilvánul meg: Én már a sima UT hajtást is megváltásnak érzem a négyszöges után.

nos, talán abban, hogy egyikhez sincs lövése se

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts
Vejne, ez miben nyilvánul meg: Én már a sima UT hajtást is megváltásnak érzem a négyszöges után.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szén-szén, hogy egy klasszikust idezzek. :) (K betus mindketto, raadasul a Bakonyban van mindketto)

7.-en Matra kor, a kedvenc versenyem. De mivel van gyerekprogram is 8-an, lehet bevallalom.