Campagnolo announce Over-Torque bottom bracket/chainset system | road.cc | Road cycling news, Bike reviews, Commuting, Leisure riding, Sportives and moreEzt azért, mert ha körbenézek, még mindig azt látom, hogy a legtöbb "fullcampa" gépen a jó öreg négyszögtengelyes megoldás fut. Na jó, nem a legtöbben, de rengetegen használnak még mai napig 4szöget, C-ék meg már a harmadik "integrált" dizájnnal rukkolnak elõ.
Lehet talán létjogosultsága, de én még embert nem láttam,aki szerint a PT jó ötlet volt az UT után, utóbbinál annyival nagyobb elõny az "extra-szerszámmentesség" meg egyszerûbb föl-leszerelés.
a 30 mint tengelyátmérõ azért szimpatikus, mert legalább kerek szám. 0-ra és 5-re végzõdõ számok szépek, biztos ezért van Dedanak 35-ös befogójú kormánya-stucnija. Más kérdés, hogy innen felfelé nem sok értelme lehet növelni a tengelyátmérõt, "szerintem".
Én már a sima UT hajtást is megváltásnak érzem a négyszöges után, de lehet, csak bennem van a hiba,nem vagyok elég erõs ahhoz, hogy nyeklõnyaklóra tapossak egy túlméretes tengelyes UltraTorque hajtást.