Sz*r adatbol csak sz*rul lehet szamolni.

@andrersen: Te mobillal rogzitetted az utad, en meg barometrikus magassagmeresre kepes Garminnal.
Ha megnezed a ket szintrajzot (a te idod meg az enyemet kulon), egybol latni fogod, hogy miert saccol neked olyan nagy teljesitmenyt. A Strava csak azt latja, hogy te fel/le mentel folyamatosan, en meg szepen egyenletesen.
@masta_dry: Fantasztikus volt, raadasul teljes csalad ott volt...
Mielott leszakadtam, 10 mmol/l koruli laktattal mentem, utana meg eleg sokat 5-7 korul. Elvileg 9 korul vegig tudnam birni fizikailag. (15 feletti a maxom)
@masta_dry: Fantasztikus volt, raadasul teljes csalad ott volt...
Mielott leszakadtam, 10 mmol/l koruli laktattal mentem, utana meg eleg sokat 5-7 korul. Elvileg 9 korul vegig tudnam birni fizikailag. (15 feletti a maxom)
Hurra, ujabb dobogo!
Köszi a válaszokat. Megmondom mi a problémám. Megnéztem a BBF-en készült fotókat és szomorúan látom, hogy fékkar fogásban még mindig kifelé áll a könyököm, kb úgy áll a karom, mintha egyenes kormányt fognék. Ha odafigyelek rá, jópápár percig tudok testtel párhuzamos karokkal tekerni, de nem kényelmes így, és gyorsabb se vagyok tõle. Ebbõl gondoltam, hogy talán szélesebb kormánnyal jobb lenne.
A sebesség mindent megold.
Nekem 44-es Dedam van a telin (Ez ugye kb. 42-es), meg egy 44-es Eastonom a szep bicon. Also fogasban ezt a kulonbseget is nagyon erezni. Fekkar fogasban nincs nagy kulonbseg, mert az Easton ott ~42.5-es, a kormany vegei fele szelesedik picit.
Szoval erezni a kulonbseget rendesen, ha felul is ereznem, akkor azt gondolom nem volna jo a szelesebb.
Foleg most a trend a keskenyites. (Adam Hansen nem kicsi, es 38-as kormanyon, Greipel is 40-esen asszem)