Hurra, ujabb dobogo!
Gratulálok!

Köszi a válaszokat. Megmondom mi a problémám. Megnéztem a BBF-en készült fotókat és szomorúan látom, hogy fékkar fogásban még mindig kifelé áll a könyököm, kb úgy áll a karom, mintha egyenes kormányt fognék. Ha odafigyelek rá, jópápár percig tudok testtel párhuzamos karokkal tekerni, de nem kényelmes így, és gyorsabb se vagyok tõle. Ebbõl gondoltam, hogy talán szélesebb kormánnyal jobb lenne.
A sebesség mindent megold.
Nekem 44-es Dedam van a telin (Ez ugye kb. 42-es), meg egy 44-es Eastonom a szep bicon. Also fogasban ezt a kulonbseget is nagyon erezni. Fekkar fogasban nincs nagy kulonbseg, mert az Easton ott ~42.5-es, a kormany vegei fele szelesedik picit.
Szoval erezni a kulonbseget rendesen, ha felul is ereznem, akkor azt gondolom nem volna jo a szelesebb.
Foleg most a trend a keskenyites. (Adam Hansen nem kicsi, es 38-as kormanyon, Greipel is 40-esen asszem)
na szép. Rám nem is emlékszel.
és a sok versenyre amit csináltunk ?
Lacinak Tatabányán van bicós boltja, Hurvinyeknek meg Tatán a Narancsbike.
Szép volt, régen volt. Vertük az egész megyét annó.
Montimi: a Lénárd team jó kis csapat volt,még emlékszem a piros zsigulira,Nagy Laci, Hurvinyek.
Kicsit szûknek érzem a kormányomat a mostani 42cm C-C. Mennyire érezném meg a különbséget ha 44cm-re váltanék? A vállcsont-távolságom kb 42 cm, elvileg +2cm szokás rászámolni, ebbõl gondolom, hogy a 44-es jobb lenne. Érdemes gondolkozni a cserén?
Menj pár órát könyöklõvel, utána talicskának fogod érezni a 42-es kormányt.Kicsit szûknek érzem a kormányomat a mostani 42cm C-C. Mennyire érezném meg a különbséget ha 44cm-re váltanék? A vállcsont-távolságom kb 42 cm, elvileg +2cm szokás rászámolni, ebbõl gondolom, hogy a 44-es jobb lenne. Érdemes gondolkozni a cserén?
Én sem értem, meg az alu küllõt sem, sõt az acél anyát sem (van egyáltalán még olyan?).
Én sem értem, meg az alu küllõt sem, sõt az acél anyát sem (van egyáltalán még olyan?).Küllõzsír?
A felnifék vs. asszimetrikus fûzést nem értem.:confused: (Fõleg , hogy tárcsás agynál ugye mindkét oldal terhelt.)
Alu anyák az acél küllõvel oxidálódhat, szóval ha nincsenek mozgatva akkor beáll, és akkor se centírozás se semmi, lehet újrafûzni. Ha cél hogy könnyû legyen, akkor alu küllõ alu nipli, de ha tartósat szeretnél és nem extra fûzést akkor acél küllõ acél nipli párost mondanám.
Azt szeretném kérdezni hogy az Ambrosio Excursion elöl radiálisan, hátul aszimmetrikusan fûzve(hajtás oldal 3 kereszt, túloldal radiál) bírná e a 90kilómat? Valamint az ilyen fûzésminta mennyivel gyengébb mint a hagyományos 3 keresztes? Pályaagyra lenne fûzve tehát középpontosan. Alu anyákkal fûzve mennyivel lenne gyengébb, vagy érdemesebb lenne réz niplikkel összehozni?
Van ennek topicja.http://forum.bikemag...rekepites-2396/Azt szeretném kérdezni hogy az Ambrosio Excursion elöl radiálisan, hátul aszimmetrikusan fûzve(hajtás oldal 3 kereszt, túloldal radiál) bírná e a 90kilómat? Valamint az ilyen fûzésminta mennyivel gyengébb mint a hagyományos 3 keresztes? Pályaagyra lenne fûzve tehát középpontosan. Alu anyákkal fûzve mennyivel lenne gyengébb, vagy érdemesebb lenne réz niplikkel összehozni?