Hat, sajnos nem lattam, hogy csinalta.
Az biztos, hogy Matrafurednel meg mogottem volt, szoval okosan, sajat tempot ment.
De te is banhatod, hogy nem indultal, Lui azt mondta, meg sose ment ilyen tempos versenyen.
A sebesség mindent megold.
aki tehetséges az 1 év edzéssel dobogora állhat, és Ata tehetséges
bár neki sulyproblémája se nagyon lehet.
Árvai Ata ennyire összeszedte magát?
Árvai Ata ennyire összeszedte magát?Na megvolt az elso DNF versenyem...
Hatso defekt Matrahaza elott 3km-rel, legalabbis itt vettem eszre, hogy annyira lapos, hogy mar pattogok. Egyelore nem tudom mitol.
upd: A kesobbi abszolut 4. helyezett (Arvai) mogott utaztam, egeszen kenyelmes tempoban, az eleje persze legalab fel-1 perccel mar elorebb volt.
Persze lefele biztos leszakadtam volna, de annak jobban orultem volna.
En azert nem tavaly kezdtem biciklizni. Mondjuk tehetseges nem vagyok, ez nem is volt kerdes.
>"En mindenesetre nem latok ilyen valtozast, amit irsz."
Van valtozas, csak nem a monotonia turesben es az allokepesseg javulasara vonatkozik.
Az O.symetric nem bantja a hatso valtot. Igaz, telen kukaznom kellett egy 6700-as Ultegrat, de abban mar eleg sok kilometer meg durva korlmenyek is voltak... nem hiszem, hogy attol a 7-8 honap ovalis lanctanyerozastol ment tonkre benne a rugo.
Az elso valtot egyszer kell beloni, onnantol kezdve ugy mukodik, mint egy koralaku tanyerral.
>bárki tehetséges egy év edzéssel dobogóra állhat akármelyik kategóriában.
Hany hely van ezen a te dobogodon, ugy megis... Ez egy netto hulyeseg. Define "tehetseges".
A masterek koraval sem jar a monoton dolgokra felkeszules. Ez is netto hulyeseg.
Gratulálok! lehet hogy csalódott vagy, de mégiscsak a dobogó legmagasabb fokán álltál
![]()
(Az más lapra tartozik, hogy Master korú versenyzõ nyert, és összesen csak hárman voltatok Elite 1-bõl az elsõ 10-ben - lassan nyugdíjassport lesz az amatõr szintû országúti kerékpár kis hazánkban...)
"kb ezen a környéken értem utol a kettõvel elõttem indulót, vártam, hogy majd beáll nekem,": Nem ismerem a szabályokat, ez nem tilos egyéni idõfutamon?
Nagy nehezen, de megírtam a beszámolómat a pilisi idõfutamról. Márkus Jani kerékpáros blogja: Pilis Kupa I. forduló - 2013.09.01.