Az eddigi 3 esésembõl kétszer gyakorlatilag állva estem el. Nem szabad lassan menni.
de azért vigyázni kell a nagy sebeségnél is,pláne mezõnyhajrá közben
Az eddigi 3 esésembõl kétszer gyakorlatilag állva estem el. Nem szabad lassan menni.
lehet hogy 60-nál semmi bajod nincsen, én volt hogy 5-el burultam el
A sebesség mindent megold.
Most szombaton lesz két hete hogy buktam egyet egy kanyarban, igaz montival, de csak 30-cal mentem. Nem akarom megtudni milyen lehet 60-al, vagy 100-al!!! elesni bringás öltözékben. Már majdnem minden seb begyógyult, igaz a csuklóm még fáj egy kicsit. Na én pl. innentööl félek a sebességtööl és a kanyartól, így együtt.
Vejnecske: "Szép lejtõzõs tempókat emlegettek, annyi szent, hogy ott nálam már erõsen érzõdne a félelem bûze." zuhanás közben észre sem veszed mennyivel mész
esetleg azon hogy nagyobb lett a fékút. De mitõl félsz? a sebeségtõl? vagy a kanyaroktól? a sebeségtõl nem kell félni mert az nem bánt, kanyarok meg mindenhol vannak nem csak a gyors lejtökön. Inkább a versenyzõ társaktól kell félni, amatör mezõnyben. A profik vigyáznak magukra(és ezért a másikra is) mivel féltik azt amivel a kenyeret keresik,tehát a testüket
régen ezért nem lehetett amatör versenyen látni mondjuk FTC-és bringásokat. Aztán az is számit hogy ki hol nõ fel, aki gyerekként sokat száguldozik(és nem töri magát) az valoszinû hogy késöbb sem fog félni. vagy aki gyereként pályaversenyzett az sem fog félni a test-test elleni küzdelemtõl,na meg a féket sem fogja olyan sürün használni
Azt csak olvastam valahol, hogy sok profinak a lefele farasztobb, mint a felfele. (mondjuk szerintem nem egy hegyibefuto vs. lejtore gondoltak)
Végre egy jó hír a 11 sebis rendszerekrõl: úgy tûnik minden-mindennel kompatibilis és simán használható a sram vagy a sh váltórendszer (a váltókar és a váltó persze azonos kell, hogy legyen) a campa sorral és kerékkel.
A cikk szerint kerékcsere esetén csak a finombeállító csavaron kellett néha egy 1/8-nyit fordítani és ennyi.
Úgy látszik, hogy annyira kicsi már a játéktér hátul, hogy a meglévõ papucstávolságba csak így tudtak 11 fogaskereket bepakolni úgy, hogy még a küllõperemnek is legyen hely. Mindenesetre érdekes, hogy ugyanahhoz a megoldáshoz 3 úton jutottak el, azt gondoltam volna, hogy a gyártók majd ügyelnek arra, hogy ez nem így legyen.
Azt meg nem igazán értem, hogy ha valaki egyedi vázat gyártat magának titánból akkor miért lesz ennyire el..szva. Ahogy látom szétszedhetõ a váz és biztos fontos volt, hogy picire össze lehessen pakolni, de akkor is hogy néz már ez ki!
Drivetrain compatibility hidden in plain sight - VeloNews.com
Drivetrain compatibility hidden in plain sight - VeloNews.com
Azt csak olvastam valahol, hogy sok profinak a lefele farasztobb, mint a felfele. (mondjuk szerintem nem egy hegyibefuto vs. lejtore gondoltak)
How To Corner In Wet Weather - Cornering Fast On A Road Bike In Wet Conditions - YouTube
vagy használj Michelin Pro3(4) Race-t.
Keszeg,és Rád között van egy part. azt hinné az ember,h semmi xtra,de 80-90 közötti tempókat is jöttünk rajta. max 2-2,5 km hosszú. nem tudom hány %-os.
Ez a Matra Kor palyalyan van, alig egy hettel a verseny utan keletkezett. Biztos a nagy csapatastol!!
Aprilisban, az isztriai vilagkupan, 100-zal mentunk mi is... tennem hozza, 52-14-gyel.
Flickr