Kicsit megyegethettem végre a másik géppel is, és tapasztalatok után lentebb került a kormány, így fest most:
a Kínai Karbon cső nagyon jól tompítja a rezgéseket hátul, viszont elöl érződik, hogy OS befogóval bíró 310 gramm körüli Ritchey kormányhoz egy alap Ritchey, inkább MTB felhasználásra alkalmas stucni van. Ha az acélmasina BBB kormányára támaszkodom, szemre hajlik, ez a ritchey brutálmerev.
"házi tuningként" szóba kerülhet egy Kalloy Uno Ultralight (7) stucni, ami 110es hosszban is megáll 115 gramm körül, bele szűkítővel pedig egy hasonló BBB kormány, mint a másik masinában szolgál. Ez nagyon ruganyosítana az elején.
Nem nevezném nagyon kényelmetlennek, de bizony, mikor ráültem hosszú "távollét" után, eleinte furcsa volt. Kényelemben sokat dobott még a gumi, 290-es szövetsűrűséggel, anno valami 5800 ft-os darabáron osztogatták Planet-X-en, és nagyon elégedett vagyok vele. És a legjobb, belekerült jópár km a hétvégén, viszont a láncnak kutya baja még mindig, hibátlanul és hangtalanul vált-fut (tavaly láncbontóval szétszedtem, s mikor összeraktam, jöttem rá, hogy elvileg ez nagyon nem ajánlott a gyártó által. Egyébként ez is kellemes meglepetés, mennyire finoman fut, s pontosan vált. Nem ilyenre emlékeztem, hanem "vérprimitívre"

A Guerciotti iránti titkolt vonzódásom tettenérhető a pedálokon : ) A kerékszett szvsz jó lesz, sima 2mm-es küllők, nem is egyenes fejűek, nagyon sokat kaptak már, fognak még kapni, s kutya bajuk, semmi kilengés. Iszonyatosan túl van építve. Egyedül a fékhatással vagyok nagyon elégedetlen, meg fogom nézni a fékbetétek állapotát (a felniket takarítottam, elvielg azokkal nincs gond)
Vejne módosította - 2014. április 21. - 19:36