A mai nap elmentem kipróbáltam a wheeler-t. Kicsit lassúnak éreztem a váltókat. Kipróbálta az eladó is, azt mondta ez teljesen jó. A shimano 600 ilyen. Akkor úgy tűnik nekem nagyok az elvárásaim. Azt olvastam vhol hogy a campa váltók agresszívabbak, gyorsabbak, pontosabbak. Mi a tapasztalatotok erről? Ez tényleg így van?
Illetve lécci írjátok le hogy a campa váltók/szettek hogy mennek felfelé minőségben. Arra gondolok Mint a shimanonál: 105->tiagra->600->dura ace
Előre is köszi!
ki kellene próbálnod egy campa fékváltókart is,mert csak így tudod meg,h tetszik e vagy sem. lehetőleg vlmi középkategóriást legalább. vagy attól feljebb. most legjobb lenne neked,egy 8-as chorus-t kipróbálni,mert az van egy szinten a wheeler alkatrészeivel. a campa váltás,érzetre nem sokat változott az első példányokhoz képest. a shimano-nál más a helyzet. a japók direkt könnyebb váltást szerettek volna a későbbiekben. ride light volt talán a koncepció neve. 1993-ban tették meg az első lépést a deore lx szettel,majd elég sokáig követték/követik ezt az irányvonalat. mondjuk,ha lassúnak érezted az ulegra-t,akkor talán a campa jobban tetszene neked.
a lassúság érzete onnan ered a shimano-nál,h ott előbb kattan a mechanika,és utána vált a váltó. a campa meg amikor kattan,addigra már megtörtént a váltás.

Sign In
Create Account

Back to top