A mai nap elmentem kipróbáltam a wheeler-t. Kicsit lassúnak éreztem a váltókat. Kipróbálta az eladó is, azt mondta ez teljesen jó. A shimano 600 ilyen. Akkor úgy tűnik nekem nagyok az elvárásaim. Azt olvastam vhol hogy a campa váltók agresszívabbak, gyorsabbak, pontosabbak. Mi a tapasztalatotok erről? Ez tényleg így van?
Illetve lécci írjátok le hogy a campa váltók/szettek hogy mennek felfelé minőségben. Arra gondolok Mint a shimanonál: 105->tiagra->600->dura ace
Előre is köszi!
Nem kellett volna ilyeneket olvasnod, hogy a Campa váltók gyorsabbak-agresszívabbak-pontosabbak, mert akkor megvetted volna a bringát. De már mindegy.
90-es évek:
stratos-avanti-mirage-veloce-athena-chorus-record
2000-es évek:
xenon-mirage-veloce-centaur-chorus-record
2009 után:
veloce-centaur-athena-chorus-record-super record
Amit tudni érdemes: volt Daytona, ami az Athenából lett Centaur (majdnem cápából delfin lett az átoperált tibi, de mégsem)
Első átdobós téma: Ugyebár a 7-8s kérdésnél, az A550-1055-6400 hátsó váltók paralelogrammája rövid a 8-as sorokhoz, bár ez még nem olyan nagy gond. Az első váltók 45 fokos tengelyűek, nem jók a nyolcas sorokhoz. Nem véletlenül lett az A551-1056 és 6401es 90 fokos tengelyű. Ezt csak azért írtam le, mert valaki apróban 1056-os átdobót keres
Meg mert voltam olyan mázlista, hogy a Basson "gyárilag" 1056-os volt elöl, 6401-es hátul, szóval elvileg jó lett volna 8s Shimano rendszerhez is. Cserébe megmaradt az 1056 elöl, a többi meg Csimpányolóvá vedlett.
Edited by Vejne, 2014. April 29. - 20:26.

Sign In
Create Account

Back to top