A hetvegen Komlo kornyeken bringaztam. Aki esetleg meg nem bringazott arra, nagyon ajanlom a kornyeket, de ezt a kort kulonosen.
http://www.bikemap.n...omlo/#gsc.tab=0
Ilyen szeles, forgalommentes, tokeletes utminosegu, kellemes meredeksegu emelkedokkel tuzdelt kort en nem tudok meg egyet az orszagban.
De aki tud, az ajanlja azt batran, plz, mert ez nagy elmeny volt. En a bena lejtozo is vegig tudtam menni ugy a koron, hogy nem kellett fekeznem sehol.
Nem ezen a körön rendeznek versenyt is? Pécs kupa valamelyik szakasza talán
Egyébként a Balaton-felvidék eldugott utacskáit is elkezdték újrahúzni és olyan "lézeraszfalt" (ezt a szakkifejezést és is csak hallottam
van helyenként, hogy besírsz forgalom meg nulla és ha jó helyre mész akkor bizony jönnek szembe a 10%-os kis falacskák. Fék se nagyon kell.
Ezek szakaszok, de szabadon kombinálhatók: Zánka-Szentantalfa-Mencshely végig új aszfalt (helyeként még csinálják de végig járható sehol sincs már felmarás)
A kedvencem meg a Dörgicse-Vászoly-Pécsely-Balatonszőlős végig új aszfalt kistányéros falacskákkal (Szőlősről le lehet menni jobbra Füredre vagy balra föl a Gellára)
Füred határából meg vissza lehet jönni Aszófőig a felső úton, nem kell a 71-en menni. Innen pedig vissza Pécselyre.