nem is szeretném túlkomplikálni, csak ha csinálok valamit akkor azt alapos utánajárással, és komolyan csinálni, bohóckodni lehet csepel maratonnal is ahogy mondod, de nem az a célom, maximalistának tartom magam, illetve tartanak mások is, talán az is vagyok, nem akarok abba a hibába esni, hogy elszállok, de nem 13 éves vagyok, szeretném a kedvemet lelni benne, és számomra ebben benne van az is, hogy mindent megteszek hogy jól csináljam amit csinálok
az első mondatodat hogy érted? olyan horribilis árai vannak a versenyeknek? ezt fejtsd ki kérlek
Szerintem arra gondolt a kedves fórumos jóember,hogy egy komolyabb versenybringa ára nem 60 és 100 között kezdődik,hanem 200-300 környékén.
Anno én is voltam versenyen,igaz a felkészültségem se volt meg túlzottan hozzá,de egy 200-es bringával indultam,(saját épített),és hát nem csak hogy a leggagyibb gép volt az enyém,de férfiasan bevallom,torony magasan az utolsó is lettem. ![]()
Mondjuk én a tesit váltottam ki vele a fősulin,szóval nagy traumát nem okozott az életemben.![]()
Nem tudom mennyire későn fog összejönni a gép ára,de én is most állok vásár előtt,igaz pici többért nézelődök.
Találtam egy ilyet,beszéltem a tulajjal,azt mondta alkuképes a gép,ha már a 100-at lőtted be,szerintem annyiért odaadná,és akár még tökéletes is lehet kezdésnek a gép.
http://apro.bikemag....to-l241176.html
Azt hozzá kell tennem,hogy egy két szakértő húzta a felszereltségét,de ha költeni szeretnél rá a későbbiekben,és fejleszteni,szerintem lehet rá építkezni.
Azt viszont nem említetted a szakiknak,hogy milyen magas vagy,hogy úgy tudjanak ajánlani Neked bringát.
Én már alaposan megfaggattam őket,de sokat segítettek a bringák szűrésében.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére