180 cm fölött meg sztem legalább 130 mmest kéne használni sok embernek,csak rossz a beállítása,v rossz a technikája,és így látni sok 58as vázban 110es stucnit. ott sztem vlmi nem kerek. persze nem kell a kormánycsapágyra leb.szni a stucnit. azt max a profik használják,de ők már ehhez szoktak. azonos emberi paraméterek mellett egy pro tour versenyző,és egy amatőr bringás beállításai között elég sok különbség van emiatt. régebben,még a hagyományos stucnik korában 6-8 cm volt az elfogadott,de nem kőbevésett "szabály" a nyereg,kormány magasság beállítására. nézegetem a mostani bringákat,és ez sztem már több. viszont kisebb a kormány hajlítása. lényegében ugyanott lesz az alsó fogás,mint a régi bringáknál. a régi bringáknál kb a 90-es éveket mondom.
Megnéztem ma, mezei 110-es stucnim van 58*57-es vázhoz, 187-186 cm-hez, a nyeregcső kb. 18 cm-re kihúzva, 18mm hátranyúlása van a gyártó szerint (BDW, de a fekete zongorafesték eltávolítva) A nyereg kb. középtájra csúsztatva, és igyekeztem a lehető legközelebb belőni vízszinteshez (ricnis nyeregcsőfej ...) Így használom hónapok óta:
Megjött ma a Kéo Grip stopli is. Jövőre jó lesz, főleg a 3darab mátyásért, amennyit fizettem érte..
Vejne módosította - 2014. szeptember 12. - 14:05

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére