Wigglit nézd meg 
http://www.wiggle.co...pa-tiagra-2015/
van más is. Medium kellene Neked, csak 8 db van készleten. Kosárba téve ingyen szállítaná, szóval, ha minden igaz, ez a külföldre való utalás díjával is kb. 220 ezer körül megáll, és teljes Tiagra szettet kapsz egy gyönyörű vázon, turistageometriával.
@Sleek: szerintem, így újra nekifutva is azt mondom, Best Buy.
Végigmentem egy vásárlási folyamaton, NEM dobja rá a 27%-os magyar áfát, NEM dob rá szállítási ktg-et, szóval, banki átutalás vagy paypal fizetés mellett is 690 euró a végösszeg.
Homogén a szett, nincs már nyoma a korábbi évek wilier montegrappáin ékeskedő négyszöges FSA veronak, tektro fékeknek. Szép a váz, geometriára is illene az általad megcélzott felhasználásnak (nem hasalós, inkább komfortouti-jellegu geometria)
ez így 200 környékén teljesen korrekt. A 10s Tiagra szett elég jó, a fékjei hagynak kívánnivalót maguk után, de az felnifüggő is. Javaslom, törj malacot az ünnepekre.
ami plusz szimpatikus:
-Tiagra agyakra fuzott kerékszett. Olcsó javítani, sima 2mm-es küllőkkel. Nehéz, de erős. Ráadásul nem radiálra meg féloldalasan van füzve, plusz pont!
-12-25-ös sor. Ez elvileg elég lesz a kompakthoz, nem a legtöbb hobbista (én magam is..) számára használhatatlan 11t-vel indít, hanem a kicsit enyhébb 12-vel, ellenben egy 12-25-ös 10s sor már elég "szuk", finoman emelkedő jellegu.
-Maxis Detonator gumik. Igazából nem jók, de a régi CsengSinWilierektől biztos jobbak (havernak volt Detonator a mirindáján, szerintem a nevet onnan kapta, hogy szeret robbanni, mert volt, hogy 2 hét alatt 5 defektet szedett be velük..)
Ami nem tetszik:
-Angolos fékbekötés. Írni kéne a vevőszolgálatnak, hogy a bal fékkarra az első féket kössék má', ha lehet 
-San Marco Era nyereg: miért? A Q-bik, amit korábban adtak, 140mm széles, 280hosszú, a legtöbb ember csípője van olyan széles, hogy kelljen neki a 140 széles nyereg. Az era meg szerintem nagyon-nagyon keskeny egy hobbi-komfort országútira..
Hajrá
Edited by Vejne, 2014. December 23. - 20:21.