Buta kérdés, de ha recseg-ropog a kormánybefogó környékéről valami, mióta ráhúztam a stucnim csavarjára, akkor az... "Biztonságos"?
előzmény:
kormány szinte új, igaz, elég vékonyka fala lehet, bár szerintem a befogórésznél erős (Ricsi Comp LogicII, 3ple butted)
stucni: használtan került hozzám, 3t record 84, a csavarja és a csavarmenet korrodált-rozsdás volt.
pár napja "biztonság kedvéért" utánahúztam a befogócsavarnak, azóta egyre hangosabban és gyakrabban recseg-ropog, kb. nonstop. Mi valószínűbb? Kormány v kormányszár "repedés"? A bringát most pár napig nem fogom tudni csekkolni, de addig is, bármilyen tippet szívesen fogadok, mire ügyeljek-milyen jele van egy kormány repedésnek v stucni "failure"-nek?
>Illetve, imádkozom, hogy ne a kormány legyen cserés, mert ilyen kényelmes kormányom még nem volt.
<
Az nem lehet, hogy a rozsdi-mosdiból került a kettő közé kis szemét és az reccsen meg? Ez a legjobb eset lenne, de hát így fórumon keresztül nehéz hallás után eldönteni, hogy mi van. Szurkolok, hogy ne legyen nagy gebasz.