Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34355 hozzászólás a témában

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

A fenéken levő esetleges hólyagokat ki mivel kezeli?

Neogranormon?

• robko66 kedveli ezt

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Körömvirág krémet tettem rá de hátha van valami jobb is.

En hasznaltam azt is, meg mast is.   Szerintem semmi se hasznal igazan.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

A pukifólia addiktív! Lehet pukkasztgatni!!! Ezért utálok csomagolni..

Röviden: fogalmam sincs. :)

Körömvirág krémet tettem rá de hátha van valami jobb is.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

A pukifólia addiktív! Lehet pukkasztgatni!!! Ezért utálok csomagolni..

Röviden: fogalmam sincs. :)

• robko66 kedveli ezt

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

A fenéken levő esetleges hólyagokat ki mivel kezeli?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

a képen van 4szöges.

De az egy újságcikk ... A hirdetésben a vázszett meg BB-mentes.

szerk: meg ugyebár 2004-es cikk ha jól rémlik, persze, hogy még V2 fékváltókar van benne (:( ) és néccögtengelyes hajtány.

Vejne módosította - 2015. május 20. - 07:49

• donciccio kedveli ezt

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.368 hozzászólás

?? nem értem. nincs is benne középcsapágy. Olyan csészét csavarsz bele, amilyet akarsz. egy angol UT csésze meg nem drága.

a képen van 4szöges.

Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm

D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm

Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

?? nem értem. nincs is benne középcsapágy. Olyan csészét csavarsz bele, amilyet akarsz. egy angol UT csésze meg nem drága.

egydül ami furcsa, az alul 1negyedes, felül 1nyolcados KÜLSŐ CSAPÁGYCSÉSZÉS HS. :) Integráltban látni sok ilyen méretűt, de külső csészésben nem. Igaz, 2004 körüli a váz.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

ez 4szög tengelyes.  :P

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.368 hozzászólás

31066010N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pn

végül is pont ilyenre lenne szükségem a coral helyett.. merev-stabil-jól irányítható. lehet, hogy nem kényelmes-nem rugalmas, de max. kapna 24-25mm-es gumikat, karbon nyeregszárat, meg feltekerném a tavalyi bontott zselés SÖTÉTKÉK BHT05-öst :) bár az nem állna jól neki, mert a váz színével identikus bandázs ált. ronda..

ez 4szög tengelyes.  :P

Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm

D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm

Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

http://apro.bikemag....t-l289901.html#

szerintem kimegeyk kiszellőztetni a fejem.. mielőtt meggondolatlanságot követek el. :)

31066010N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pn

végül is pont ilyenre lenne szükségem a coral helyett.. merev-stabil-jól irányítható. lehet, hogy nem kényelmes-nem rugalmas, de max. kapna 24-25mm-es gumikat, karbon nyeregszárat, meg feltekerném a tavalyi bontott zselés SÖTÉTKÉK BHT05-öst :) bár az nem állna jól neki, mert a váz színével identikus bandázs ált. ronda..

Vejne módosította - 2015. május 20. - 06:26

• donciccio kedveli ezt

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

http://apro.bikemag....t-l289901.html#

szerintem kimegeyk kiszellőztetni a fejem.. mielőtt meggondolatlanságot követek el. :)

• Rabbit kedveli ezt

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Szurreal élmény volt pár napja egy városi közlekedésre besilanyitott orszagutit látni egy kb 13 éves kiscsaj alatt. Majdnem teljesen betolt nyereg, 10es da szett, de úgy használta mint egy rollert a járdán. Ja, a váz se volt kommersz, karbon colnago. Ilyen menő hely a kurucles, a melohelyem :-), mondjuk én úgY érzem magam ott mint bayer zsolt a dohánY utcában
  • donciccio és Vejne kedveli ezt

oroberto

oroberto

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Sziasztok!

Segítség kellene! A problémám az, hogy tempós tekerésnél terhelés után ha visszaveszek a tempóból begörcsöl jobb oldalon a derekam, bal oldalt semmi baja, tavaly ugyanezekkel a beállításokkal nem volt gondom. Először azt hittem gyenge még a derekam majd hozzászokik de már lenyomtam 1000+ km de nem változott a helyzet. Egyedül cipő csere volt, már a talpbetétet kicseréltem benne a régiből de nem oldotta meg a problémát. Valakinek volt ilyen tünete bringán esetleg ötlet miért lehet?

oroberto módosította - 2015. május 19. - 10:56

Let's roll!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Nem hiszem hogy velem van a baj.

Hanem?   Nehogymar...  Barmilyen bena beallitasu biciklin tudok ugy tekerni, hogy ne legyen ilyen problemam.

Az idofutamositott bringamon pl. tobb centivel van lentebb es kozelebb a kormany es azzal is siman eltekereszeszek fekkarfogasban is.

A korabban betett kepek alapjan neked semmi fundamentalis problemad nincs a beallitasokkal.

btw. guminyomas mennyi?

vendég_anorche_*

vendég_anorche_*
  • vendég

Nem hiszem hogy velem van a baj. 17 vagyok, taekwondo -nak köszönhetően elég hajlékony, illetve a saját testsúlyoz edzések miatt elég erős vagyok. Hónapok óta földön alszom, emiatt és az edzés miatt is szép tartásom van. Már elkezdtem futni is, szombaton megvolt az első 10km feletti táv, pontosabban 15km 4:40 -es idővel. Nyári szünetben meg elkezdenék úszni, hogy 1-2 éven belül megessek 70.3 -as triatlont nyomni, de igencsak hátráltatja az edzést hogy nem tudok 2 óránál többet elölteni a nyeregben.

A bicó egyébként tavaly január óta van meg. Az elején még a derakam fájt, de a helyesen beálított nyereg segített rajta.

Tavaly is csak 3db 100km fölötti távot nyomtam, mert elvette teljesen a kedvem a fájdalom a tekeréstől. Gondolkoztam egy elmegyek egy "bike fit" -re, de egyedül Pesten találtam, de az 25 000Ft :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sajnos nem jó :(

Továbbra is dolgozik a vállam :(

1 órás tekerés után alig bírtam felelmelni a kezemet a  kaputelefonig, kilincsig :(

Rohadtul lehangoló, hogy itt a jó idő, és mégsem tudok tekerni.

Gyógytornász?

A sebesség mindent megold.

vendég_anorche_*

vendég_anorche_*
  • vendég

Na megvan a 120 stucni. Érzésre és látványra is fura. Nem tudom hogy jobb vagy rosszabb, most csak görgőn tudtam kipróbálni, elmenni terkeni csak szerdán tudok majd. Mindenesetre fékváltókar fogásban a kormány kitakarja az agyat.

Egy pár képet kérhetek a helyes testtartásról?

És köszönöm a segítséget:)

Sajnos nem jó :(

Továbbra is dolgozik a vállam :(

1 órás tekerés után alig bírtam felelmelni a kezemet a  kaputelefonig, kilincsig :(

Rohadtul lehangoló, hogy itt a jó idő, és mégsem tudok tekerni.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Brifter: Brake-shif lever. :) Fékváltókar.

Kisherceg: azért tetszik, mert egyszerű, semmi csicsa. Elegáns és kész. Plusz, van vonzó abban, ha alsó-középkategóriás cuccaid vannak abból az érából. 

• Rabbit kedveli ezt

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.026 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Csirkefog->ritkaság, nehezen fellelhető. A hen's teeth tükörben.

Pöckölős Sora-> 3500-ös széria, ahol már nem thumbie a kioldókar.

Sárga százöt-> az oktás-9es 55-ös alkatrészeket szokták így hívni mások.

MÉH-> kuka, szemét, lom

bármi kérdés fölmerül a nyelvhasználatommal kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésre. Haverok közt néha Derrynek hívjuk a váltót, QRS-nek a gyorszárat, szóval merítünk is. :) Amire ugrok, az a brifter. Kérem, ne használjátok :D A "csőtengely" szintén kellemetlen. (Hollowtech2-GXP-PT és egyéb integrált hajtások falusi neve a csőtengelyes hajtány)

Nagyon kedves, köszönöm a dekódolást, de igazából azt szerettem volna sugallni, hogy ha egy kicsit közérthetőbb nyelvezettel írsz, az tán a fórum érdekét szolgálná. Még ha az ilyen döglődő is, vagy tán pont ezért: ha visszagondolok, oroszlánrészt te hozod az érdekes/értelmes hsz-eket egy jó ideje. Én meg vállalom a tudatlan laikus olvasód szerepét.

A "briftert" életemben nem hallottam, pedig gyűjtöm (ha nem is használom) az efféle "szakzsargont". Honnan, németből jött? 

Egyébként a "csőtengely" létjogosultságát némiképp árnyálja, hogy montis körökben inkább a kerékrögzítésre használják. (Átütő, átmenő, bolt on stb.) De egyetértek, hajtóművel kapcsolatban gyakorlatilag tárgyi tévedés.  :)