Igazából ezt kéne megvennem, mehetne rá a coralról minden:
http://apro.bikemag....az-l284174.html
Asszem talán Donci mlítette, hogy ennél egy 10essel többért csinálnak vázat a Pap (?) kerékpárban, persze lehet hogy náluk is duplázódott az ár, amióta csúcsmenő lett acélvázat venni :-)
igen. én mondtam. kb másfél éve kérdeztem. akkor 80-ért csinálták volna. az enyémet 2000-ben 60-ért csinálta. szóval nem emelkedett az ár jelentősen. csak sztem az a basso jobb lehet,mint amit a papék csinálnak. legalábbis a csőszett mindenképp. a pap "csak" reynolds 531-es csövekből csinál vázat. legalábbis amikor kérdeztem,akkor ez volt a helyzet. nagyon kényelmes a reynolds,csak azért tud hajlani rendesen. ha a deda van olyan merev,mint a genius,akkor mindenképp jobb lehet. igaz,a papnál olyanra kéred a vázat,amilyenre akarod. tehát lehet ahead-es a villa is akár.
egy apró megjegyzés erre a csoda deda csőszettre: miért nem tudtak vlmi megjegyezhető nevet kitalálni neki? ezt az ötvöző képletet a kutya nem tudja megjegyezni.
a bianchi is ilyen csövekből csinálta a csúcs acél vázait 97-től. az enyém után ez jött.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére