Sajnos nincs tapasztalatom veluk, ez az elso koskormanyos bringam. Lightos montis terepeken is megyek vele, nem tudom mennyit szamit a komfortban. Ilyenkor fox hosszuujjas kesztyut hasznalok, evek ota bevalt montinal. Ezen nincs semmi zseles betet, nem szerettem az olyan kesztyuket - markolatbol vegigprobaltam a 15e forintosig szinte mindent, a legpuritanabb esi vekony szilikonos markolat valt be. Mivel hamar zsibbad a kezem, eleg erzekeny vagyok a kesztyu - markolat kombora. Ez a mostani ok, nem mondom, hogy az esi szintje, de nem tudom, hogy lehet e jobb, vagy ez ilyen es kesz. Kesztyuvel kituno a tapadas, csupasz kezzel is jo.kb. 2 és fél órát mentem a "rendszerrel", utána nem nyitogattam elöl a gyz-at, nem néztem a műanyagot, két ok miatt: egyrészt, mert menet közben semmit sem vettem észre, nem volt sem instabil, sem bizonytalan, kanyarokban-fékezéskor sem volt semmi idegenérzet. Másrészt, mert szemrevételezve a kerék sem mozdult el, ugyanott volt a gumi a villavállhoz viszonyítva, mint mikor bekerült a kupak a garázsban.
Majd ellenőrzöm azért, de, ma teljesen jelesre vizsgázott. Jövő héten meg kerítek valami fémdarabot.
szerk: Arn, én nem vagyok oda a zselés bandázsért. A jó bandázs nekem vékony, de csúszásmentes. A kényelemért a kesztyű-guminyomás-villa felel, a BBB zselését próbáltam, de nem jött be, hogy csúszós. A fehér bandázst amúgy konyhai zsíroldóval meg domestossal szépen új fényűvé lehet varázsolni.
BTW: van egy érzésem, hogy a BBB-PRO-XLC-Acor etc.. zselés bandázsok névben különböznek és csomagolásban
A domesztoszt meg kiprobalom, thx. A mosogatoszeres szivacs leszedte a kosz nagy reszet, de ugy sem volt tul szep. Eleg egy sarasabb szakasz, es megint olyan, mint elotte.
Edited by arn, 2015. August 02. - 20:50.