Azok közül a Cayo. Egyrészt mert karbon, másrészt, mert az a libegőbowdenes DA fékváltókar nagyon jó. A Roubaix sem rossz, de a kerékszett nagyon lehúzza ott az összképet. A Pelotonról nem tudok érdemben nyilatkozni, én nem venném.
Amúgy nem tudom, érdemes-e várni, mert annyira pang a piac, hogy borzalom. Semmit sem lehet eladni, még ingyen sem. A Cayot ha 211-re le tudod alkudni, szerintem egy nagyon jó bringát kapsz.
A Roubaix mellett szólna a 4000SII gumiszett, de a Cayon is valami "handmade in germany" feliratú conti van, szóval 100%, hogy nem drótos 3500ft-os alapmodell. 
Külsőre amúgy nekem a Roubaix viszi a prímet. Méretre amúgy tudnék ezekhez alkalmazkodni 
Fékből ha jól látom, a Fujin Oval van (Tektro 510?) Míg a Cayon szintén Tektro, csak már FSA néven.
Kerékszettből a régi Fulcrum5-ös kb. 1.9 kg, de cserébe jó erős.
Kormányból az Oval Kompakt szümpathikusabb, mint a régi "anatomikus" FSA, de ezek részletkérdések. Nyeregből a Prologó jó lehet, mert széles, de úgy tudom, agyonpárnázott, ami zsibbasztó és fárasztó.
Ha váz-szett-kerék hármast nézem, akkor Cayo, ha kontaktpontokat-gumikat, akkor Roubaix.
Edited by Vejne, 2015. August 14. - 19:32.