polcon figyel egy 53/39-es ultegra 6600-as hajtómű középcsapival 
Ezt a hozzászólást MJani fórumtag nem látta, Vejne pedig nem vesz róla tudomást... 
Amúgy kicsit visszatérve a guminyomáshoz: Én kipróbálnám NCC helyében, hogy szépen pár font per négyzetincsnyi értékekkel csökkengetem a nyomást, egészen addig, amíg nem érzem "kertislagosnak" a futást. A komfort és kanyarsebesség meg fogja hálálni, szerintem. 
Amúgy aki olyanok miatt aggódik, hogy a puhábbra fújt első gumi "laposabb", s ez elrontja a gép irányítását-viselkedését, az javaslom, hogy minden bringázás előtt álljon mérlegre, s mezzsebbe tett babzsákokkal gondoskodjon róla, hogy minden alkalommal egyforma tömeggel üljön a kecskére! Ugyebár, azonos nyomásra mindig jusson azonos tömeg.
Furcsa mód "rontottam el" a Coralt az elöl 25, hátul 23mm-es külsőkkel, ráadásul elöl még a papucsba is betéteket tettem. DE pont, hogy a szélesebb-ballonosab kialakítás miatt nagymértékben javult a kanyarstabilitás-sebesség a korábbi 19mm-es külsők után (most a valós méreteket írtam, nem a gyártó által föltüntetett kamuértékeket..)
Vagy csak azért érzem iszonyat jónak az irányítást, mert a kormánycsere annyira jól sikerült? hm. >btw, a bike-components.de oldalon most már a "Piega" szóra keresve tényleg RHM-et kapsz a klasszikus stucnidba..)
Vejne módosította - 2015. augusztus 16. - 14:49