kérdés:
szerintetek melyik look keo stopli mozogna kevesebbet oldal irányba? szürke stopli (4,5 fok) teljesen meghúzott kioldó rugókkal,vagy fekete stopli (0 fok) közepesre állított rugóerővel? a pedál ugyanaz. egy keo 2 max carbon.
a kérdést az vetette fel,h néhány hete teljesen előfeszített rugókkal jártam,fekete stoplikkal. így tényleg nem tud mozogni semennyit oldalirányban a boka. el is kezdett fájni egy kicsit a jobb térdem alatt. tegnap teljesen föllazítottam a rugókat,és megszűnt a fájdalom. szóval 1-2 fokot mozog a lábam oldalirányban. a 4,5 fokos mozgási lehetőség nekem sok. akkor már bizonytalannak érzem a pedál,stopli kapcsolatot. mindig is fekete stoplikat használtam. nem is nagyon volt vele bajom. lassan kell majd vennem stoplikat,és elgondolkodtam,h melyik lenne a jobb nekem. még van egy olyan variáció a szürkéhez,h a pedál tengelynél lévő kontakt felületre ragaszt az ember egy kis darab bandázst. azzal is lehet csökkenteni az oldalirányú mozgást.
a cél az lenne,h egy számomra ideális,1-2 fokos elmozdulást találjak vlmelyik stoplival.
annyit hozzátennék,h amikor a mostani stoplikat vettem,akkor kb felesre lőttem be a rugóerőt,és ameddig teljesen fel nem tekertem a rugókat nem is volt gond.