Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34338 hozzászólás a témában

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Most Matuznál minden moser karbon váz 150e. Bár nem tudom van-e új is, vagy csak használtat árul, de a honlapjából mintha az derûlne ki hogy újak.

Használtak, rákérdeztem. Egy új Moser váz kb 1200 eurotól kezdõdik.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Bár nem értek outikhoz, de tuti ráhagyással árulják az eltérõ láncvillahosszok, meg a fogaskerekek, hajtókarok miatt. Ha az elõzõ jól mûködött, akkor biztos jó volt az, nyugodtan lehet akkora sztem:)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Láncbontó, azt' hajrá ;)

Csak honnan tudom, hogy az elõzõ volt rövid, vagy ez hosszú?

Vagy ráhagyással árulják a mai láncokat?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Használt már valaki Sora hátsó váltót olyan fogaskoszorúval aminek a legnagyobb tányérja 28 fogas(v több) volt? Mert azt írja h max 27T, és nemtom jól mûködne-e 28-assal is..számít az az egy fog?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Kéne egy kis segítség. Vettem egy sram pc-58as láncot a 7es rendszeremhez, de ez 4 szemmel hosszabb mint ami rajta volt dura-ace. Mit csináljak? jó a hosszabb is, vagy vegyek le belõle pár szemet?

Láncbontó, azt' hajrá ;)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Kéne egy kis segítség. Vettem egy sram pc-58as láncot a 7es rendszeremhez, de ez 4 szemmel hosszabb mint ami rajta volt dura-ace. Mit csináljak? jó a hosszabb is, vagy vegyek le belõle pár szemet?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Én Keszin voltam.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Ezzel én vigyáznék, mert legutóbb kinéztem valamit ami újként volt feltüntetve (igaz nem váz volt) és ott derült ki, hogy ennyiért használtja van.

Hát igen nem értem hogy ha csinál egy egész jó weboldalat, akkor miért nem lehet kiírni, hogy mi használt mi új. Én is befürödtem már matuzéknál, igaz az az újpesti helyük volt, lehet a dunakeszi-i normálisabb.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Mik a tapasztalatok? ha szar nem próbálom ki...
Dura Ace fékbowden 650-ft azért ez is érdekes...

Jagwire tapasztalataim:
- a legkisebb esõ után beköt mint a beton,
- a bovdenház fémrésze erõsen rozsdásodik és rozsdás lével festi a vázat,
- 1000 (!)km alatt kikopott a fékbovden háza.
kb. ennyi. Hol 650 a D.A. fékbovden?

Most Matuznál minden moser karbon váz 150e. Bár nem tudom van-e új is, vagy csak használtat árul, de a honlapjából mintha az derûlne ki hogy újak.

Ezzel én vigyáznék, mert legutóbb kinéztem valamit ami újként volt feltüntetve (igaz nem váz volt) és ott derült ki, hogy ennyiért használtja van.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

...hát sok-sok év gyûjtögetõ munkája, van már jópár képem...most épp arra rágtam be, hogy a cyclingnewson levédették a képeket :mad: mire jó ez neki? Csak engem bosszantanak...

Ugyan-ugyan, kedves Grolsch. Ha a jobb egérgomb nem mûködik, akkor [PrtSc] (azaz PrintScreen) gomb a jobb fölsõ saciban. Utána kedvenc képkezelõ programod, akár a Paintbrush megnyitása, CTRL+v, körbevág, ment, örül. A minõség lehet, hogy valamivel gyengébb lesz, de az a felbontás meglesz, amivel hagyják megnézni. Lopni jó! :)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

akkor mar valami "komolyabb".

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

KArbonszakértõk!
Tud valaki valami közelebbit a MErida Scultura 909 karbonvázról, ill. az anyagáról: RCF-R6? Azon kívül, amit a honlapján lehet tudni... Milyen, mennyire jó, élettartam, stb. ÖSszehasonlításként pld. a nagy karbonosokkal: Storck, Canyon, Scott, Cervélo, Look, és fõként Trek.

Nemsokára lesz. De még össze kell raknom a bicót...

bmafte

bmafte

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Nekem karbon meridam van - igaz Genesi, szerintem jok.
(De azert 175.000-et nem adnek erte) akkor mar valami "komolyabb".
BMaFTe

országutti

országutti

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Valakinek ötlete a 6.5 centis fékre? :confused:

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Sorry! Jogos!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Grolsch: elképesztõ, honnan tudsz ilyen fotókat leszedni?? Ez most valós, vagy valami fotótrükk? :-)

Nem-nem semmi trükk...ez a maga valójában Lance Armstrong pucér popója :P

...hát sok-sok év gyûjtögetõ munkája, van már jópár képem...most épp arra rágtam be, hogy a cyclingnewson levédették a képeket :mad: mire jó ez neki? Csak engem bosszantanak...

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Grolsch: elképesztõ, honnan tudsz ilyen fotókat leszedni?? Ez most valós, vagy valami fotótrükk? :-)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
KArbonszakértõk!
Tud valaki valami közelebbit a MErida Scultura 909 karbonvázról, ill. az anyagáról: RCF-R6? Azon kívül, amit a honlapján lehet tudni... Milyen, mennyire jó, élettartam, stb. ÖSszehasonlításként pld. a nagy karbonosokkal: Storck, Canyon, Scott, Cervélo, Look, és fõként Trek.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

ha már itt tartunk: az ejtett csukló az nem javallt, ugye?
én mondjuk montizom, de szeretném tudni, hogy egyenesen, vagy hogyan tartsam a csuklóm?
ha nem figyelek, mindig "lekonyul", és késõbb veszem észre, hogy picit megfájdult, olyankor már persze késõ áfogni. ebbõl is gondolom ,hogy egyenesen jobb lehet. csak nem jut eszembe alkalmazni..

Hát ha fáj, ne csináld :P
Amúgy én érdekesség képpen próbáltam úgy fogni, ahogy Laci csinálja, de nagyon nem megy...különbözõek vagyunk :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Miert vitatkoztok olyanon, amin nem kell:
Mindenki mashogy ul a biciklin. A profikat szelcsatornaban kiserletezik ...

Igen szerintem is felesleges dolog (csak) gyakorlatban megtanulható dolgokról dumálni, dehát kérdés érkezett felénk ez ügyben...

Jaj gyerekek ennyire sügérek ne legyetek már! Nézzétek már meg azt az Amstrong fotót! Nem puposan ül, hanem a mezébe felül be van építve a Camel Back. Durva lenne, ha a hasához képest ilyen "púpos" lenne a háta!

Feltöltött kép
A horgászszezonra utaló kijelentésedet kérlek vondd vissza! :P
Tudom mi az a Camel Back...nem vagyok én Knézy :D