Most Matuznál minden moser karbon váz 150e. Bár nem tudom van-e új is, vagy csak használtat árul, de a honlapjából mintha az derûlne ki hogy újak.
Használtak, rákérdeztem. Egy új Moser váz kb 1200 eurotól kezdõdik.
Most Matuznál minden moser karbon váz 150e. Bár nem tudom van-e új is, vagy csak használtat árul, de a honlapjából mintha az derûlne ki hogy újak.
Láncbontó, azt' hajrá
Láncbontó, azt' hajráKéne egy kis segítség. Vettem egy sram pc-58as láncot a 7es rendszeremhez, de ez 4 szemmel hosszabb mint ami rajta volt dura-ace. Mit csináljak? jó a hosszabb is, vagy vegyek le belõle pár szemet?
Ezzel én vigyáznék, mert legutóbb kinéztem valamit ami újként volt feltüntetve (igaz nem váz volt) és ott derült ki, hogy ennyiért használtja van.
Jagwire tapasztalataim:Mik a tapasztalatok? ha szar nem próbálom ki...
Dura Ace fékbowden 650-ft azért ez is érdekes...
Ezzel én vigyáznék, mert legutóbb kinéztem valamit ami újként volt feltüntetve (igaz nem váz volt) és ott derült ki, hogy ennyiért használtja van.Most Matuznál minden moser karbon váz 150e. Bár nem tudom van-e új is, vagy csak használtat árul, de a honlapjából mintha az derûlne ki hogy újak.
...hát sok-sok év gyûjtögetõ munkája, van már jópár képem...most épp arra rágtam be, hogy a cyclingnewson levédették a képeket :mad: mire jó ez neki? Csak engem bosszantanak...
akkor mar valami "komolyabb".
KArbonszakértõk!
Tud valaki valami közelebbit a MErida Scultura 909 karbonvázról, ill. az anyagáról: RCF-R6? Azon kívül, amit a honlapján lehet tudni... Milyen, mennyire jó, élettartam, stb. ÖSszehasonlításként pld. a nagy karbonosokkal: Storck, Canyon, Scott, Cervélo, Look, és fõként Trek.
Nem-nem semmi trükk...ez a maga valójában Lance Armstrong pucér popójaGrolsch: elképesztõ, honnan tudsz ilyen fotókat leszedni?? Ez most valós, vagy valami fotótrükk? :-)
ha már itt tartunk: az ejtett csukló az nem javallt, ugye?
én mondjuk montizom, de szeretném tudni, hogy egyenesen, vagy hogyan tartsam a csuklóm?
ha nem figyelek, mindig "lekonyul", és késõbb veszem észre, hogy picit megfájdult, olyankor már persze késõ áfogni. ebbõl is gondolom ,hogy egyenesen jobb lehet. csak nem jut eszembe alkalmazni..
Igen szerintem is felesleges dolog (csak) gyakorlatban megtanulható dolgokról dumálni, dehát kérdés érkezett felénk ez ügyben...Miert vitatkoztok olyanon, amin nem kell:
Mindenki mashogy ul a biciklin. A profikat szelcsatornaban kiserletezik ...
Jaj gyerekek ennyire sügérek ne legyetek már! Nézzétek már meg azt az Amstrong fotót! Nem puposan ül, hanem a mezébe felül be van építve a Camel Back. Durva lenne, ha a hasához képest ilyen "púpos" lenne a háta!