mivoltma?

sikerült pár év után megint órákat bóklászni víz nélkül
bp-letkés-ipolyszalka-párkány-esztergom-bp volt a terv, kb 85 km-nél jöttem vissza a párkányi hídon. itt egy kis OFF: a szlovákiai 14 kms szakaszon nagyjából keresnem kellett a kátyúkat, annyira nincs. pedig járnak arra kamionok, de bírja: valahogy világosabb az aszfaltjuk, nem értek hozzá de olyan mintha a fekete szurkot vmi mással helyettesítenék. komoly, hogy ez az országuk úgynevezett elmaradott régiója :-) persze párkány város az kivétel, gondolom szóltak nekik, hogy amíg magyar polgármestert választanak addig felejtős a jó út. pedig a városig hibátlan, valószínű, ezeket a szakaszokat a megye kezeli és elég jól, szóval legközelebb megállok rajta golfozni
esztergomnál nem voltam fáradt ezért tűnt jó ötletnek hazamenni dobogókő felé. kevés volt a vizem és nagyon nem jött be a tippem hogy a pilisben tuti vannak ilyen olyan közforrások az út mellett. a hegyipatakból mégse akartam tölteni. végülis pilisszentkeresztig kellett gurulni vízért. így 131 km lett a móka de ez a szomjas dülöngélés eléggé szétverte az addig 25 körüli átlagomat
ja és az ipolyszalka fölötti dombtetőn óriási élmény volt beletenyerelni a 39/25-ről egy mozdulatra 39/16-ra