Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Országúti bringámat szeretném szervizbe vinni Budapesten. Megbízhatóság és szakértelem, az ár másodlagos.
A jelenlegi bolt ahol szervizeltettem a munka után mindig maradt valami bosszantó gond.
Ezeket megoldottam magam. A mostani előtt tehetetlenül állok (Apróbb szereléseket elvégzem, de nem értek hozzá. Nincs hozzá kedvem és időm sem, ezért szervizbe viszem a bringát.).
A gondom: cseréltettem középrészt, láncot és hátsó sort. Tekeréskor a bal oldali hajtókart terhelve vékony, magas hangon pattog (receg?) valami. Átnéztem a rögzítéseket, minden rendben. Olvastam, hogy lehet a nyeregcső. Kivettem áttöröltem (a szerviz is foglalkozott vele, látni lehetett, ezt rendesen lekezelték). A probléma fennáll. Ha kiállok a nyeregből akkor is hallom. Egyenletes tekeréskor megszűnik, ha gyorsítok megint hallom (induláskor is jelentkezik, vagy pl 30km/h-s sebességnél kényelmesen pörgetve semmi, de ha innen gyorsítok megint előjön, emelkedőn végig hallani). Nagyon sokat ront ez a probléma a kerekelés élményén. Bosszantó. Az ominózus hanghatás a cserés szerviz után jelentkezett.
Szeretném kérni azokat, akik szervizeltetik országútijukat, mely budapesti szervizt használják, ajánlják jó szívvel.
A fennálló problémára való megoldásokat, ötleteket is hálásan megköszönném.
Napsütést és körhátszelet!
általában itt a középrészt kell zsírozni. szervizt nem szoktam ajánlani, inkább magam csinálom amit tudok. volt pár rossz tapaztalat, de a bringámat én szeretem, a szerelő meg úgy nyúl hozzá, mint egy melóhoz. nekem meg nem éri meg a szívást hogy valamit elcsesszen rajta, csak azért mert szar napja van