JAJ ÉS A LEGJOBB

azért azt ugye tudod hogy a dögcédula alunak vajmi kevés köze van az általánosan használt vázanyag alukhoz már ami a tulajdonságaikat illetiPcycle... jaja lehet javítani de kb felére harmadára fog viszazuhanni a hajlítás helyén az anyagi megbízhatóság míg az acél bõven megtartja 2/3 adát (lásd példa alu dögcédulát 90 fokra meghajlítod majd visza.. utána mint a papírt el lehet tépni azon a vonalon .. ugyanezt acélal nem jáccod el
) monjuk nekem apus most nem hajlítatta visza az acélvillám mert sajna a hegesztésnél való hajlítgatást nem szeresse semmi
/ forrasz anyag megreped .../
Sziasztok!
Próbált már valaki rövidkanalas váltóval 30-as (montis) fogaskereket használni ?
Nem szakad le a váltó ?
Mi az hogy MTB beütésû? A Bianchi is gyárt MTB vázat, mégsem orszúgtizzák le. Ha jó a geometriája és a megoldásai, akkor szerintem megveheted. Azért nézd meg a Gepida és az Altrix vázakat is!
súlyba meg... már látam kilós(1,8) as acélvázat
Mi az hogy MTB beütésû? A Bianchi is gyárt MTB vázat, mégsem orszúgtizzák le. Ha jó a geometriája és a megoldásai, akkor szerintem megveheted. Azért nézd meg a Gepida és az Altrix vázakat is!Találtam egy Magellan Gemini 2007-es vázat 23000FT-ért. Minden ismerõs azt mondja hogy a magellan elég MTB beütésû, és ilyen márkájú országúti vázat venni hülyeség, és meg fogom bánni. Szerintem ilyen árban nincs jobb váz, fõlegnem 2007-es alu...Meg tudtok erõsíteni?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
campagnolo hátsóváltóm kezd nagyon elfáradni.
8-as sor, kb 12-15 éves modell. Lehet még ilyet kapni, ha nem, kompatibilis ez valami más (shimano? azt ismerem egyedül oputiban
) hátsóváltóval? Váltókarok is campák.
Köszönettel, parej
Egy buta kérdés. Miért (miben) jobb/több egy alu váz mint az acél? A súlyon kívül vannak egyéb elõnyei is?
(Illetve érdekelne, hogy acél vázba miért nem tesznek elsõ teleszkópot, csak az nem ez a fórum...:-) )
Akkor valami Magellan gemini lehet jobb. Hasonló árfekvés de alu legalább:)