Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34361 replies to this topic

NeeRO

NeeRO

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!

Szeretnék venni egy Merida 850-es bringát, de a méretekkel gondban vagyok. Most egy Kelly's Neos cross countrym van, 17-es vázzal (icipicit nagy).

http://www2.merida-b...Bikes.Detail.98

itt van a Merida váza, és nehéz eldöntenem, hogy nekem mégis melyik lenne jó. Számolgattam össze-vissza, és az jött ki, hogy az XS-es (45cm) megegyezik a mostani 17-el, de a boltban azt mondta egy hozzáértõ, hogy nekem 50-es kell. (ami azért is hülyeség, mert 165 cm vagyok, és nehezen tudom elképzelni, hogy ha nekem 50-es kell, akkor a 45 az gyerekméret vagy mi???)

köszönöm a segítséget!

ui. a kellys váza itt van: http://www.kellys-bi...9_196&pID=11764

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Nékem van egy 28 lyukas ultegra agy pár, ha érdekel írj egy privát üzit.:)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
esetleg még Matúz, neki vannak finomságai...

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Bloke: elvileg minden van, csak a gyakorlat... én még élõben nem láttam Mo.-on 28-as agyat, viszont itt a Bikemagen már árultak többször, ki kell várni. A felnire is érdemes rákérdezni, emrt szerintem a nagykernek sincs raktáron.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Köszi, megnéztem és elvileg van 28 lukasban is. Még kerékagy érdekelne 28 lukas, de Dura Ace-n kívül mást nem találtam, valaki tudna olcsóbbat?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Bloke magyarországon a NEUZER forgalmaz SUN felniket

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Ez a baj, Egerben élek, Bükk és Mátra hajrá:D
De igaz ami igaz, olyan 40-60% ban használom a kistányért és a nagyot. Így egy kis matematika alapján nem 8000 kilcsi van benne:mybad:
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Csita: attól függ menyire kopott, kisebb elõfordulhat normál használatban is, ha sokat mész kistányéron és nagy áttétellel, erõbõl (pld. 39/17 meg ilyesmi), akkor nagyobb kopás is lehet, de ettõl függetlenül kb.15e kilométert elbír a kicsi is, de inkább többet ha a rider nem hegyek környékén lakik.
Bloke: Sun assult felni ritkább nálunk, de elõ szokott fordulni (nekem is van), de inkább 36 v. 32 lyukas változatban, mivel agyból is ez az elterjedt. Utoljára a Zöldpontban láttam (5,9e Ft), de meg lehet nézni az oútis boltokban is.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Sun Assault felnit lehet valahol kapni? 28 lyukast, és akkor már azt is megkérdezem, hogy 28 lyukas agyakat lehet-e találni.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Nekem veloce van, de azon nem igazán látható még semmi, mondjuk csak 6 van benne. A nagyot nem is használod? ;)

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Kinek mennyit bír gey chorus 39 kistányér? lehetséges hogy 8000km után már látható kopás van rajta?
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
írj mártának a biondóba ... biztos tud neked szerezni...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Time (Café) stopli mennyibe kerül és hol lehet kapni?

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Igen! :D

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Ugye csak én szoktam ellenkezõ irányba feltekerni a kormányszalagot / kormánytõ-tõl kormány vég fele../

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Köszi!
De elvileg sikerült találnom egy új 2 forgáspontos shimanot, köszönet a fórumozóknak!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Vinkler: nekem van egy szinte új Alhonga egyforgáspontos fékszettem eladásra, gumi nélkül...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Tervezhetsz egy saját Campagnolo Bora kerékszettet!
http://www.boraart.c...dex.jsp?lang=en

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Sziasztok!

Segítség kéne! A hét végére össze szeretném lapátolni az egyik bringám, de hibádzik hozzá az elsõ és a hátsó fék! Ha valakinek van valami értelmesebb darab amitõl megválna, vagy van valami jó ötlete, az szóljon!

Elõre is köszi!

jsipos

jsipos

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Ma tekertem egyet ugyanilyen gumival a Remetehely-Testvérhegy stb. környéken, természetvédelmi területen is (vagy tájvédelmi körzet? 8-D ), sok helyen darabos aszfalton, gyökereken, éles kavicsokon. Izgultam, mi lesz az eredmény (defekt vagy sem), de megúsztam. 92 kg vagyok...
Javaslom, próbáld ki nagyobb belsõ nyomással.
Érdekes lehet az is, hogy az elsõ vagy a hátsó keréken volt a defekt. Ha az elsõn, javaslom, puhíts a teleszkópon; ha a hátsón, tegyél be egy rugós nyeregcsövet.
Persze lehet, hogy szimpla gyártási hiba valóban :( Bár, ha a külsõn nincsen sérülés, akkor a belsõk voltak a ludasak ... Illetve még egy: nem lehet, hogy meggyûrõdött a belsõ, amikor betetted? Klasszikus trükk: hintõport a külsõbe, kis légnyomáson a kereket körbeütögetni, majd teledudálni lufttal ... :))