még képek:::
http://kep.tar.hu/yvorlpu/50513406
magelan gemini 2007es..
tuniing carbon villával és kormánycsapágyal..
egyelõre építgetem..még nem tudom milyen lessz (alkatrészei...).

Sziasztok!köci
és a Trek Merida dologban nincs ötletetek ("...a Trek nem tud engedni, mert e bekerülési költség nem engedi, ellenben a Meridával..." )? és meiket javasolnátok? elõnyök hátrányok? vagy láma kérdés
![]()
bocs a lámer kérdésért, de mostmár igazán kíváncsi vagyok: hogy kell felrani egy kormányszalagot??
ma vettem egyet,de ezen nem öntapadós csík van,mint az elõzõn hanem valami odaszáradt nyálkára hasonlít, és nem ragad. (B+ gel..)
én monti kormányszarvára használom, de nem maradhatok ekkora tudatlanságban. és mire valók a kis szivacscsík-darabkák, meg a fekete papírcsíkok? a dugók szerepére még csak rájöttem...
bocs a lámer kérdésért, de mostmár igazán kíváncsi vagyok: hogy kell felrani egy kormányszalagot??
földlakó; szocsek; yobo; nocturnus; thx srácok, sokat segítettetek
majd bújom a merida shopok honlapjait, és meglátjuk õsszel, de eddig 3-an írtak vissza, és az a gáz, hogy ebbõl ketten is azt mondták (vajon igaz), hogy idénnem lesznek árengedmények merida outisra, mert el tudták adni az összeset full árban :"...Az akcióknál valóban ki lehetfogni nagy kedvezménnyel kerékpárt.....De csak akkor ha van beragadt készlet!! Idén Meridánál nem lesz országuti akció,mert elfogytak teli árban...."ha így állunk szarban leszek, mert rohadtul nem mindegy hogy 130 forint vagy 210...
földlakó; szocsek; yobo; nocturnus; thx srácok, sokat segítettetek
majd bújom a merida shopok honlapjait, és meglátjuk õsszel, de eddig 3-an írtak vissza, és az a gáz, hogy ebbõl ketten is azt mondták (vajon igaz), hogy idénnem lesznek árengedmények merida outisra, mert el tudták adni az összeset full árban :"...Az akcióknál valóban ki lehetfogni nagy kedvezménnyel kerékpárt.....De csak akkor ha van beragadt készlet!! Idén Meridánál nem lesz országuti akció,mert elfogytak teli árban...."ha így állunk szarban leszek, mert rohadtul nem mindegy hogy 130 forint vagy 210...
na nemtok aludni:) majd egyszer egy okos ember megmondhatná nekem hogy mi a különbség a merida 903-as 904-es és 905-ös vázai közt
mert nem voltam rest így éjjel összehasonlítani õket, ugyanazok a méretek, geometria, súly és a 904 és 905-nek még a vázneve és villaneve is ugyanaz
na akko ez nem lehúzás??? 45000 és 80000 ugyanazért...
Igen ezekre komoly összegeket lehet kérni. Természetesen a sérülésre is hiszen egy letörött fog végleges, azt egész életedben látni fogod, de a horzsolások, zúzódások fájnak és ez is nem vagyoni kár! Nekem a mûtéti heg látványa miatt is fizettek. Ezt mind az autós kötelezõ biztosítása fogja fizetni! Egy lényegeset még nem írtam: ha pl. 500 ezret szeretnél, akkor legalább 8-900 ezerrõl állíts össze igényt feléjük mert szeretnek alkudozni! Ha nem megy keress meg egy ügyvédet, megéri!Kösz! Tehát az edzésrendszerben visszaestem, nem tudtam elmenni egy fontos versenyre, kocsival kell vitetnem magam, stb! Amúgy õstermelõ vagyok és nem tudtam melózni sem. Ilyen apróságokért is ítélnek meg pénzt? A sérülésért magáért jár valamennyi? Az igazság az, h nekem nincs biztosításom, de aki elütött, annak természetesen van.