ez már kb 1 éve tesztelés alatt van. akinek meg kell az amúgy is megrendelhettevalamint elektromos váltójú változat.
de a "nagyoknak" úgyse fog tetszeni. a kisemberek fogják majd hajtani az ilyen gépeket
ez már kb 1 éve tesztelés alatt van. akinek meg kell az amúgy is megrendelhettevalamint elektromos váltójú változat.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960asszem probikeban van magellan capella váz 9 vagy 10ezerért. velo-ban láttam a hirdetést
a mali magican road tökre tetszik 25-ért villával tök korrekt, csak ez a maxximum 20-as gumi:s de aztán lehet bevállalom...vagy veszek mást, külön villával
183 centimmel én (c-t) 56-os vázat használok.
abból vajon lesz méretprobléma(68mm vs 70mm), hogy angolos a hajtómû és csak a csészéket cserélem olaszra? integrált ultegráról beszélek.
magellan, akciós alap merida, mali,,,kba vázakhoz kapható villák ugye csak egy méretben vannak, nem pedig vázméret szerinti méretezéssel kaphatók?
ja és mondjatok 60-as méretû új vázat/szettet max 40.000 ft-ig
derékfájás-gyanús. azzal a kihúzott nyereggel akkorát kell majd hajolnod, h ajaj. a megfordított stucni (plusz sok-sok alátét) meg elég instabillá teszi. 183 centimmel én (c-t) 56-os vázat használok.
majd kiderül... annyit megér amennyiért veszem. Polarx kihuzott nyereggel nem gáz... igaz maxra ki van huzva felfelé, de csak hogy jól nézzen ki, mert ugyis tolom Keresetem de nem találtam olyat, hogy "z" vázméret "xy"cmhez. Anno láttam ilyet aproba, egy outinál, de már az sincs meg valaki esetleg?
Nem egyformák:
http://sheldonbrown....o-z.html#bottom
threading oszlop, elsõ érték.
Az olasz menetesbe (M36=36mm) prímán belepottyan a jóval gyakoribb angol/ISOcsésze (BC1,37=34,8mm)
A csapágyházszélesség meg olasz menetesnél 70 mm, többi 68.
nem versenyzéshez csak városok közötti cirkáláshoz 185 centihez jó az 52 es vázméret? mondjuk ha jó ha nem, az lesz, csak mennyire gáz? gázabb mint a 16.5' pxem?
Edit akkor nincs gáz:)