Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
dörzspapírral estek azoknak a stopliknak? 2 éve használom és semmi bajuk.. (nálam is volt csere de még az elején Pirosról Feketére)

de ha megnézitek a rögzítést egy fehér réteg oldja meg a stoplin ... ez valamivel puhább mûanyag mint a színes(fekete, szürke, piros) ami a fizikai védelmet nyújtja

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én tavaly augban kaptam egy agyonhasznált (már lecserélt) look stopli, már bõven túl volt a kopáshatáron és a héten cseréltem le újra, kb 8000et mentem vele, igaz csak addig van kint a lábam még kibattyogok az útig meg vissza. lámpáknál egyensúlyozz vagy támaszkodj meg egy táblába, vagyegy autóba (lehetõleg ne sötétíttett a8-asra:P), de attól h leteszed a lábad a pirosnál nem kopik, csak ha úgy indulsz el hogy el is lököd magad, de akkor a cipõ eleje is kap. attól is függ milyen pedállal használod. ha gagyibb lookkal akkor a kis kopástól is könnyen old. én csak azért cseréltem le mert már féltem hogy letörik az elöl lévõ kiálló rész,m anniyra el volt vékonyodva, de nem oldott könnyebben

torma99

torma99

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
egy olyan kérdésem lenne, gondolom triviális is a válasz, hogy mindenkinél úgy kopik a look stopli, mint a fene. Mert nálam kb 1 szezont fog kibírni az elsõ amit vettem. Azt már lederiváltam, hogy nem arra találták ki, hogy lámpáknál leteszegesse a lábát az ember - ezért van gondolom az erõs kopás, de hát mit tehet a városi ember ki kell jutnia a szabadba valahogy. Csak megerõsítést várok ,h másnál is fogynak rendesen :)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

neuzer nagykertõl 31ért
bolti ára 55

Hûû az nagyon jó, annyiért nekem is kell:)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
neuzer nagykertõl 31ért
bolti ára 55

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

ja most jött ki nekik
csak a novatec oldalán van fönt
meg a neuzernél pár sor
neuzer forgalmazza
várom, hogy kiprbáljam

És hol, mennyiért vetted?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
ja most jött ki nekik
csak a novatec oldalán van fönt
meg a neuzernél pár sor
neuzer forgalmazza
várom, hogy kiprbáljam

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Ez valami új kerék? Nem sokat találtam a neten róla.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

most vettem egy ilyet és érdekel hogy milyen üzlet volt
érdekelne téged is?

Attól függ mennyi.:)

Itthon ahogy látom 54-56e.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Van ilyened eladó?

most vettem egy ilyet és érdekel hogy milyen üzlet volt
érdekelne téged is?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Mi a véleményetek errõl a kerékszettrõl?
mennyit adnátok érte maximum?
http://www.novatec.c...how.php?sid=246

Van ilyened eladó?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
Mi a véleményetek errõl a kerékszettrõl?
mennyit adnátok érte maximum?
http://www.novatec.c...how.php?sid=246

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
remelem azt tudod hogy a stoplik színe a megengedett kimozgást mutatja!

nekem is look pedálom van ... nem classic de look több mint 5000km azon kívül hogy néha nyikorog egyet a stopli semmi baja nins...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Look keo classic pedálról van v.kinek tapasztalata?
Úgy tudom hamar "kotyogni" kezd és ezt nem lehet orvosolni.

a 105-tel mi a baj?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Nekem van, de még csak 500kmet használtam, eddig jó.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
Sziasztok
nem tud valaki képeket vagy videókat az idei KSI kupáról?
köszi

Tomka1

Tomka1

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
edani: Én úgy gondolom hogy ha valamin hát védõ felszerelésen nem nagyon szabad spórolni.Na nem azt mondom hogy ész nélkül kell megvenni minden 30-40ezres bukót.De sztem 10-15 körül biztos van normális amit érdemes megvenni.

sac: Kécske.Jó hely.99ben 2000ben voltunk ott excsajommal 1 hetet.Tavaly ilyenkor is pár napot egy ismerõs kis házikójában (asszem Bagoly utcam,v vmi madár :) ).Most is akartunk menni 28-tól de sajna õk is most akarnak lemenni tavaszi takarításra. Majd talán egyszer lemegyünk idén.Vagy ha lesz gépem majd letekerek :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Lenne egy vagy esetleg 2 hülye kérdésem.Azért mert igazából sosem ültem oútin.
Nem kényelmetlen az testhelyzet a bringán?Ha úgy nézzük fullra elõre vagy hajolva.Nem fájdul meg az ember háta,dereka?
Valahol azt olvastam h ezeken a bringákon a teshelyzet sokkal ideálisabb a tekeréshez mint egy montin és akár egy kevésbé edzett outis le tud nyomni egy edzettebb montist.Vagy nem jól olvastam?

Másik dolog hogy én elég nagy folyadék igényû vagyok(lehet az én szervezetem ilyen béna?:) ) .Hogy lehet egy hosszabb távra megfelelõ mennyiségû folyadékot vinni? 2 kulacs? Az nem sok:) Montin nekem volt (van) Deuter hátiszatyim tartállyal, de itt nem hiszem h ez megfelelne.

Az elsõ kérdésre: nem kényelmetlen, mert rádõlsz a kormányra. Kicsit lentebb kell fogni, mint montin, de nem vészes, a vázat kell helyesen megválasztani, ami viszont nehezebb, mint MTB-n.

A másodikra: 2extra méretû kulacs (750 milis) de ha országúton tekersz, kis falvakban után tudod tölteni a kék kutakból, esetleg pezsgõtablettával izesíteheted is. Én pezsgõtablettának az Isostar-t ajánlom, finom és tele van mindenféle jóval.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
kiskubai: Akkor földi 8) Tiszakécskei vagyok úgyhogy eleget tekerek síkon 8) bár most amíg pesten vagyok tekerek a hegyekben...

Tomka1:
1x szokatlan a teshelyzet ... elõre is mondom... megfog a hátad és a nyakad ... ja és a feneked :D majd megszokod... és egy outival lelehet nyomni egy montist.. kisebb légellenállás kisebb gördülési ellenállás..
2x nálam biztos nincs nagyobb folyadék igényed 2x1L kulacs + 2x0,5L kulacs én így járok ... ahogy a hosszútávú triatlonosok 80% is ..2-5 kulaccsal és 1kg élelem 8) ienkor nem gáz 100 kilit 1L simán le lehet nyomni... nyáron 20 kili alatt elfogy egy feles... na az gázabb...