Az OCR1-et vittem haza, bár utólag derült ki, h a sárga csoda már amúgy is elkelt, de így legalább megvolt az az érzésem, hogy választottam
Még csak 15 km-et mentünk, de tanulságos volt...
Képek meg hamarosan.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Konkrétan hogy is néz kie ez?vmi elektromos rendszer? Vagy belelépsz vmi trutyiba?
Még mindig él a felajánlás egy speeder-próbára7.-én v 8.-án megyek FEL Pestre és 17.-én jövünk vissza a Bakonyból.Természetesen viszem mind2 biciklit

Konkrétan hogy is néz kie ez?vmi elektromos rendszer? Vagy belelépsz vmi trutyiba?jól szól az elöttem lévõ érdemes elballagni egy adidas vagy acsis boltba ... ott csinálnak talplenyomatot.
hasonló magassággal én 56/57/58 méretek között keresgélek, igaz, elmúlt két hétvégén 54-es gépet hajtottam, igaz, hosszú távon meg is érzem :-/
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A stoplin állítsak?
Sziasztok! Nemrégiben váltottam bringát és ezzel együtt jött az look pedál is. Viszont az a szomorú tapasztalatom az új pedállal és cipõvel kapcsolatban, hogy úgy 80-90 km intenzív, állandó tekerés után zsibbadni kezd a talpam külsõ éle, egy idõ után pedig elkezd görcsölni. Rossz stílusban tekerek? Vagy a stopli van rossz helyen? Arra figyeltem, hogy a cipõ párhuzamos legyen a vázzal, a nyereg magasságát pedig az itt olvasottak szerint állítottam be.