Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Nekem is kattog az Ultegra SL....KÖRNYÉKÉN VALAMI, ami a pedálom, de a hajtómûvem köszöni szépen, jól van:D nekem a pedállal van gáz valszeg:)

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts

ay uj bringammal kapcsolatban van egz problemam: kozepen 105-os szett van es ha a baloldali hajtokart jobban megtaposom, akkor percego, pattogo hangot hallok kozeprol. Ez felettebb bosszanto, plane akkor, amikor csend van korulottem es tisztan hallok minden zorejt.
Csak akkor csinalja ha a bal labam van bekattintva. Ha a jobb labammal hajtok, csendben van.
A hajtokar rogzito imbuszcsavarokat meghuztam, egy ideig ez segitett is, de ha jobban megtaposom, ugyanugy csinalja. Van tippetek mitol lehet? Jo lenne tudni, mert kb 140 km-t mentem eddig vele es nagyon teccik, kiveve ezt.

Ezt csinálja minden új (integrált) Shimano hajtókar, nem tudom miért. Nekem Ofmega volt, most Campa Mirage van, szóval majd segít valaki aki Shimano-t hajt. :) Az edzõtársam Ultegra SL-je és Dura Ace-e is kattog, a Nellában rakták össze a bringáit és õk azért értenek hozzá - szerintem nem hiba a kattogás. Az alu vázaknál elõfordulhat, hogy recseg néha a középrész, de nem új bringánál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Mennyire vagy jó erõben? Kevésbé komoly hajtómû esetén elõfordulhat, hogy kolbász (hajlik) a hajtókar és emiatt ér bele az elsõ váltóba.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Sved1K

Sved1K

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
ay uj bringammal kapcsolatban van egz problemam: kozepen 105-os szett van es ha a baloldali hajtokart jobban megtaposom, akkor percego, pattogo hangot hallok kozeprol. Ez felettebb bosszanto, plane akkor, amikor csend van korulottem es tisztan hallok minden zorejt.
Csak akkor csinalja ha a bal labam van bekattintva. Ha a jobb labammal hajtok, csendben van.
A hajtokar rogzito imbuszcsavarokat meghuztam, egy ideig ez segitett is, de ha jobban megtaposom, ugyanugy csinalja. Van tippetek mitol lehet? Jo lenne tudni, mert kb 140 km-t mentem eddig vele es nagyon teccik, kiveve ezt.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
pont ma láttam ma más oldalon ugyanezt a bringát,tehát lehet még elado,oldal cimét nem tudom...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Köszi.
Már nincs fent a hirdetés az apróban.Bakker...:(
Szerintem jó lehet, mert hát csak olasz...:)

Izomtéridõninja-geológus!

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nem tudom,hogy jok e,de ha pont a te méreted,ennyi pénzért nem sok mindent kapni...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Hello!

Az Atala bringákról tudtok valamit?Kinéztem egyet, elég olcsón, és érdekelne, hogy érdemes-e megvennem.:)
Elõre is köszi.

konkrétan ez lenne az:

http://piacter.bikem...t=170009&cat=56

Izomtéridõninja-geológus!

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts

pörgetésnél a pihenöszakaszban az áttétel marad ugyanaz,csak a pedálfordulat kisebb?

Akkor folytatod az alapozó edzést az elõírt lábfordulattal és intenzitással.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
nekem egy BBB Anatomic van és nagyon meg vagyok vele elégedve... mellesleg ha már idõfutam akkor nem mindegy mien széles a nyereg ... szinte a hegyén kell ülni 8)
én is KéO-t akartam de minden ismerõsömnél 1-2000 km után kihalt... én deltát használok 25000km után most kellett vele ügyeskedni hogy ne nyikorogjon (surlódik a patent orra és a pedál eleje kb 0,05mm-t és rémes hangot ad ki :D )

továbbra is azt mondom hogy annyira vékony csõzet hogy simán ráment volna a kos kormány...
egy Aero váz azért itt kezdõdik:
Feltöltött kép

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Erre meg nem megy fel az ITU legális könyöklõ. :D Meg koskormány szerintem nem szerencsés párosítás egy aero vázon. Meg nincs semmi olasz se japán cucc a bringán. najó kivéve a nyereg. Igen a pedál Keo karbon, az eddigi legjobb pedálom. Használtam a shimano régi SPD rendszerét az eggbeater-t de mind közül ez a legjobb.

A nyereggel vagyok kicsit bajban, most lenne jó ha itt is lenne "nyeregteszt" mint nyugaton. Piszok drága volt ez a Fizik nyereg, de lehet, hogy nem tudom megszokni, mert nagyon széles. Mielõtt választottam volna kipróbáltam volna egy lyukas prosztatakímélõ nyerget is :(

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
hát azért... :
Feltöltött kép

az Egy KeÓ ugye? na majd tõled is kérek véleményket....

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Olyan versenyeken is megyek vele, ahol nem lehet idõfutam kormánnyal menni, egy koskormány meg elég idétlenül nézne ki egy összevissza hajlított-lapított aero vázon. :D

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
szép bringa .. talán az egy szívfájdalom hogy csak a váz nem igazi TT design..

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Easton Attack TT. Az összes kiegészítõ Easton rajta (most már), hétvégén töltök fel még egy képet, akkorra fogja elnyerni a végleges formáját.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Linkeljétek be, ha kész lesz. Én is ilyesmit építek (vagyis már kész van) a fékváltókarok most jöttek meg, még pár apróságra várok és kész is. Addig is itt az idõfutam változatom (az edzõkerekek vannak benne):

http://kepfeltolto.hu/i/?256476

Megint nem tudok képet beilleszteni, így marad a link :(

gyönyörû ez a storck. gratula:)
milyen idõfutam kormány van rajta?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts

Rival? :P Jóféle :)

Egy ismerõsöm meg épít egy Cervelo S2-es váz, villa, Sram Red-el szerelt bringát. Nem kicsit lesz jó :)

Linkeljétek be, ha kész lesz. Én is ilyesmit építek (vagyis már kész van) a fékváltókarok most jöttek meg, még pár apróságra várok és kész is. Addig is itt az idõfutam változatom (az edzõkerekek vannak benne):

http://kepfeltolto.hu/i/?256476

Megint nem tudok képet beilleszteni, így marad a link :(

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
pörgetésnél a pihenöszakaszban az áttétel marad ugyanaz,csak a pedálfordulat kisebb?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
akkor toltátok szépen,mert a fele mezöny ki lett állitva

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts

áááá kint voltam ma a ringen,megnéztelek volna swn:)remélem elsök közt értél be,mennyi volt az átlag?ugy mentetek mint az a rakéta ember:)más:2 ou-tis beszélgetett,egyik mondja,hogy ö nem veszödik a defektel,van valami spraye,avval befujja és kész,tényleg van iyesmi?és nállunk kaphato?hogy müküdik?gondolom pumpálni azért kell,meg otthon azért gumi csere.

37-38 km/h között, beleértve a felvezetõkört (anélkül 39km/h), vmelyik döglött sorral jöttem - körhátrányt nem kaptunk. Edzõtársaim használnak spray-t, de fogalmam sincs, hogy kell-e fújni még utána...
A könyvben amit megrendeltél, majdnem minden benne van, amire szükséged lehet, a többi meg majd rádragad. :)