Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Egy Kuota bringa, konkrétan a Kharma Basic is esélyes a lehetséges országúti kerékpárom tisztjére, ma beszéltem egy közeli osztrák bolttal, hoznak ha kérem, de részletfizetés nincs. Szóval jelentõsen csökkent az esélye, hogy ez lesz. 1500 eurom jelenleg nincs és januárig (amikor legkésõbb venném a bicajt) nem is lesz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
én nem mertem indulni,de láttam töllem még öregebbeket is,biztos nem piás bagosok lehettek:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
áááá kint voltam ma a ringen,megnéztelek volna swn:)remélem elsök közt értél be,mennyi volt az átlag?ugy mentetek mint az a rakéta ember:)más:2 ou-tis beszélgetett,egyik mondja,hogy ö nem veszödik a defektel,van valami spraye,avval befujja és kész,tényleg van iyesmi?és nállunk kaphato?hogy müküdik?gondolom pumpálni azért kell,meg otthon azért gumi csere.

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Komoly kis bringákat gyártanak... ma is egy csaj egy karbon Kuota-val volt a Hungaroringen, szoktam látni Amatõr Kupa futamokon is - nagyon high tech kinézete van annak a bicajnak. Azzal megy az Agritubel is, ha jól látom.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
egyik legjobb ha nem a legjobb CC és Triatlon bringákat csinálja...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kuota bicajokról vélemény? Holnap megyek informálódni Ausztriába. Kíváncsi leszek az én német tudásommal okosabb leszek-e valamivel :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nem biztos, hogy olyan rossz dolog az intenzítás érzésre történõ szabályozása, komoly edzõk is ajánlják, ugyanis a pulzuszónák szolga mód követése ugyanolyan rossz lehet, hiszen az is változhat idõjárás, hidratáltság, kipihentség stb. függvényében.

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts

1-10 találomra eléggé szubjektív dolog és nagyon függ attól is mennyit aludtál elõtte... stb. Azért ezeket a dolgokat manapság már lehet mérni...

Ez igaz, egyetértek. Mindig magammal viszem a Polart... de ha nincs neki pulzus/wattmérõje, akkor valahogyan el kell kezdeni. Aztán ha komolyan gondolja, majd vesz egyet.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
csak befelel lehet nyomni... 1 (kis klikk) dob kisebb tárcsára ha tovább nyomot még nagy klikk (meg ha akarod még jó pár ...) aztán az dobja felefele... nekem bejött)
Feltöltött kép

na elvileg az enyémre is Sram Red lesz télire meg már úton van a Citec kerék 8)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Rival? :P Jóféle :)
Csak nem tudom hogyan kell váltani azzal a fv.karral, próbáltam kiállításon, de nem jött össze valahogy... Ha megmutatná vki hogy hogyan, biztos menne, de addig...

Egy ismerõsöm meg épít egy Cervelo S2-es váz, villa, Sram Red-el szerelt bringát. Nem kicsit lesz jó :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 posts
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ma hozta a posta.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
700HUF baráti,de a kisszállitás most is 1000HUF volt.durvaaaaa

torkis

torkis

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Nekem egy másik könyv van meg: Lance A. edzésprogram. Azt hiszem ez egy korábbi kiadás, rövidebb is ránézésre mint a Csúcsformában. Viszont csak 700 HUF az Alexandra könyvesboltokban.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

kössz.ma rendeltem könyvet(csucsformában)remélem abban benne lessz minden

Az -szerintem- egy elég jó könyv, találsz benne magadnak edzéstervet, abban le van írva hogy mit jelent a pörgetés, mennyit kell csinálni, vannak általános edzéstervek kezdõknek...stb viszont az az edzésterv a pulzusra, a pedálfordulatszámra, és az idõre alapoz. tehát az elsõ kettõt tudni kéne, a harmadik meg ugye alap.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
kössz.ma rendeltem könyvet(csucsformában)remélem abban benne lessz minden

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

swn világosan leírta szerintem:

"Más módszer: 1-10-ig beosztod az intenzitást és egy jó, kellemes, 6-os, 7-es körüli tempóban kell nyomni minél többet"

A 10-es intenzitás az az erõd maximumát jelenti. Szóval a 6-7 egy normálisabb, nem lazsálós tempó, ahogy õ is írja, és ebben kell jó sokat nyomni. Van néhány Armstrong edzésmódszerérõl szóló könyv, azokat érdemes elolvasni és szerintem szükség van pulzusmérõre is, ha komolyan gondolod.

1-10 találomra eléggé szubjektív dolog és nagyon függ attól is mennyit aludtál elõtte... stb. Azért ezeket a dolgokat manapság már lehet mérni...

torkis

torkis

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
swn világosan leírta szerintem:

"Más módszer: 1-10-ig beosztod az intenzitást és egy jó, kellemes, 6-os, 7-es körüli tempóban kell nyomni minél többet"

A 10-es intenzitás az az erõd maximumát jelenti. Szóval a 6-7 egy normálisabb, nem lazsálós tempó, ahogy õ is írja, és ebben kell jó sokat nyomni. Van néhány Armstrong edzésmódszerérõl szóló könyv, azokat érdemes elolvasni és szerintem szükség van pulzusmérõre is, ha komolyan gondolod.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
lehet a hátso lánctányérra gondolt

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

6os 7es tempo?ezt nem értem.kicsit bövebben