tudom nem ez a forum:valaki nincs Monor környékéröl aki jönne 1et tekerni holnap?
Merre szoktál onnan tekerni?
tudom nem ez a forum:valaki nincs Monor környékéröl aki jönne 1et tekerni holnap?
A Mortirolóra gondoltam, már csak egy elfogadható thm-s hitelt kellene találnom, mert mire összejön a pénz december/január félõ, hogy elfogy a nekem megfelelõ méret. Kelly's urc 6.93 2009-est kapnék jó áron, de nem merem bevállalni, még a legkisebb vázuk (S-es) is 545 mm-es felsõcsõvel rendelkezik, nekem meg a generátor szerint 510 körüli kellene. A Specialized, ami tetszik csak májusra lenne itt. Kuota Kharma Basic-et kapnék 20 km-re innen ausztriában, de most nagyon elszállt az euró, úgyhogy az is kiesett. Amúgy a keret max. 350ezer és karbon váz a kritérium.
mikor a 901et vettem, rá 2 hétre ültem egy 903on igaz csak egy kilométer erejéig.mintha gördülékenyebb lett volna,gyorsabbnak éreztem,(igaz ultegra kerekek voltak benne)de lehet csak bebeszéltem magamnak.
lehet veszek megint meridát csak most 903-at igy az asszonynak is tudnák venni 1et,nem lenne balhé:)csak megint nem olyan bringám lenne amibe beleszeretek....ész vagy sziv?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Átlagsebességben viszont nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lesz, bármelyiket is veszed
szép az a mata de félek a karbontol,ez lessz minden pénzem ,egy alu vázat még csak csak lehet javitani....viszont nézem ezeket a trek-eket,örök gari van rá....
Üdv!
A Campa' Veloce szettrõl kérnék némi véleményt, Shimano szinten ez kb. melyik szettenek felel meg? A biondonál találtam egy egész jó árú karbon bicajt. Megbízható bolt? Nem értek túl sokat az országútikhoz, aztán nem szeretném, ha átvágnának.
Elõre is kösz.