hervisben nem fogsz outit venni az is tuti, a vázakat meg úgyis távolkeleten gyártják, a márka nagyba attól függ hogy mennyi pénzed van rá, én pl egy altrix whirlwind rr 600-al versenyzek, 105 szet, novatec jetfly kerekek, nah most mondanom sem kell h az altrix nem épp egy nagy név, de viszonylag könnyû, és bírja is a 80 kilómat, és ezzel is lehet nyerni:)
azonos árfekvésben a nívósabb gyártó valószínûleg gyengébb vázat fog adni
én úgy vagyok vele h akár acél vázzal is mennék de a 105ös szettnél nem mennék rosszabbal, (mmint ha mindenképp 10es rendszereben gondolkodunk)
sok múlik a geometrián és ha nem versenyezni akarsz akkor pláne elég egy alu max karbon villával
a merida a jó érték arányáról híres bár nekem nem jönnek be az alu vázaik, a trek armstrong miatt lett nagy név, viszont a ktm pokoli szép bringákat csinál sztem
jah és ezeknek a féláron megvásárolható bringáknak ne nagyon dõljünk be, marketingofgás....
itthon olcsón nem fogod megúszni ha komolyn gépet akarsz
Jettisonnak köszönöm a gyors reagálást. Ha jól értelmezem a választ és nem vagyok súlymániás, akkor a karbon támvilla helyett a jól felszereltségre érdemes inkább koncentrálnom (pl 105-ös szet) Az új outikat általában 23-as gumikkal adják. Ha nagyon ráz, egy kis lelassulás árán legfeljebb késõbb lecserélhetem traktor 25-ösre. Márkaválasztásban is elkélne egy kis segítség! Merida, trek, és KTM. Jól hangzó nevek. De nem tudom pontosan melyik országbéli, hány éves múlttal rendelkezõ gyártók ezek. Külsõre nagyon pöpecnek tûnik a Trek 1.7 és a KTM strada 2000 (sajnos egyiket sem volt alkalmam kipróbálni).Az author is tetszik, a kellys már nem annyira. Vajon az utóbbi csehül és szlovákul gyártott gépek vannak olyan precízek, mint a nyugati vetélytársak? Ahogy ismerem magam hajlamos vagyok megfizetni a sznob adót. Mennyit érdemes várnom a vásárlással? Mikor és hol szoktak lenni nagy leárazások.? A Hervisben már láttam féláron megvásárolható bringákat is. Sajnos nem outikat.. Hát ezek volnának a kérdéseim. Aki többet tud nálam írjon!