Jettisonnak köszönöm a gyors reagálást. Ha jól értelmezem a választ és nem vagyok súlymániás, akkor a karbon támvilla helyett a jól felszereltségre érdemes inkább koncentrálnom (pl 105-ös szet) Az új outikat általában 23-as gumikkal adják. Ha nagyon ráz, egy kis lelassulás árán legfeljebb késõbb lecserélhetem traktor 25-ösre. Márkaválasztásban is elkélne egy kis segítség! Merida, trek, és KTM. Jól hangzó nevek. De nem tudom pontosan melyik országbéli, hány éves múlttal rendelkezõ gyártók ezek. Külsõre nagyon pöpecnek tûnik a Trek 1.7 és a KTM strada 2000 (sajnos egyiket sem volt alkalmam kipróbálni).Az author is tetszik, a kellys már nem annyira. Vajon az utóbbi csehül és szlovákul gyártott gépek vannak olyan precízek, mint a nyugati vetélytársak? Ahogy ismerem magam hajlamos vagyok megfizetni a sznob adót. Mennyit érdemes várnom a vásárlással? Mikor és hol szoktak lenni nagy leárazások.? A Hervisben már láttam féláron megvásárolható bringákat is. Sajnos nem outikat.. Hát ezek volnának a kérdéseim. Aki többet tud nálam írjon!
Érdemes ilyenkor, a szezon végével körbenézni, mert úgy dobálják utánad a bringákat 20-40% kedvezménnyel. Mivel hasonló cipõben járok, kicsit körbejártam én is a problémát. Érdemes utolsó darabokra vadászni, abból még szoktak engedni. Nem illik reklámozni, de privátban küldök pár tippet.

Sign In
Create Account

Back to top