a 10eurós utalást meg lehet úszni, igen. Van ilyen kártyád?
Nincs:( De hátha beszáll majd valaki akinek van.

a 10eurós utalást meg lehet úszni, igen. Van ilyen kártyád?
38font a pár gumi, mert ha párban vesszed ennyi. Meg nem tudom, pontosan hogy mûködik, de a 10euros átutalást nem lehet megúszni ha olyan kártyával vásárolunk, aminél nincs ilyen? Azt hiszem van ilyen nem?
Eddig Mathias alternatívája a legolcsóbb...Mindenki gp4000s-t akar?
:D:D:D
~12k lenne a két gumi a merlintõl (otp valuta eladási ár angol font: 315ft)
Ha hárman rendelünk fejenként egy pár gumit, akkor az 120font a gumi (40 font a pár, és háromszor ugye...), erre rájön 10font szállítási költség, és 10euró a nemzetközi pénzutalalás kb. tehát 130font+10euró. Fejenként 14636 ft. És utána még meg kell oldani, hogy én pl Kecskeméti vagyok, és eljusson hozzám a gumi.
szerk.: most hogy így utánaszámoltam, én is inkább a tavasz körüli rendelést preferálnám...
Eddig Mathias alternatívája a legolcsóbb...Mindenki gp4000s-t akar?
:D:D:D
~12k lenne a két gumi a merlintõl (otp valuta eladási ár angol font: 315ft)
Ha hárman rendelünk fejenként egy pár gumit, akkor az 120font a gumi (40 font a pár, és háromszor ugye...), erre rájön 10font szállítási költség, és 10euró a nemzetközi pénzutalalás kb. tehát 130font+10euró. Fejenként 14636 ft. És utána még meg kell oldani, hogy én pl Kecskeméti vagyok, és eljusson hozzám a gumi.
szerk.: most hogy így utánaszámoltam, én is inkább a tavasz körüli rendelést preferálnám...
http://bike-componen...-Set Faltreifen 45euró a két darab...esetleg egy közös-országútis rendelés?
http://bike-componen...-Set Faltreifen 45euró a két darab...esetleg egy közös-országútis rendelés?
Az 50X11 nagyon sok mindenre nem elég. Már egy itthoni mezõnyversenyen is elpörög vele néha az ember, az meg nem igazán jó...
Edzeni még jó...
Igaz monti, de én ott használtam 34-42-t és mindenre elég volt. Ráadásul CC, nem pedig maraton, CC-n pedig ugye sokkal meredekebb részek is vannak mint MX-en...
*kiskubai: tudok kis kedvezménnyel GP gumikat
semmi közöm hozza tom de te miröl akartal te itt irni a pipacsokrol??? mert karbon vaz felni stb temak es a geometria engem is erdekelnek!!! páááá
Az 50X11 nagyon sok mindenre nem elég. Már egy itthoni mezõnyversenyen is elpörög vele néha az ember, az meg nem igazán jó...
Edzeni még jó...
Igaz monti, de én ott használtam 34-42-t és mindenre elég volt. Ráadásul CC, nem pedig maraton, CC-n pedig ugye sokkal meredekebb részek is vannak mint MX-en...
*kiskubai: tudok kis kedvezménnyel GP gumikat
Nézd meg hol a lánc!
Itt mindenki azt hiszi, hogy Õ Indurain? Nálunk kétszer-háromszor erõsebb emberek használnak ilyen áttételeket. Azért mert egy olasz versenyen van egy 20%-os emelkedõ, ami miatt felrak a szerelõ elõre egy ilyen extrém áttételt, még nem kellene leutánozni. Mire nem elég az 50x11?
A Cofidis csapatnál mûködik:
Nem.
A legújabb szetteknél sem célszerû 16-nál nagyobb különbséget használni.
Számold ki, hogy az 50:11 vagy 52:12 a nagyobb!
Jó választás
Én is tervezek venni jövõre GP4000 S-et. Most Michelin Pro Race2 van, de sajnos már csak elvétve van, a Pro Race3 meg nem olyan jó. A GP4000 S-rõl csupa jót írnak. Pl itt is: http://www.roadbiker...02_2489crx.aspx
Nem.
A legújabb szetteknél sem célszerû 16-nál nagyobb különbséget használni.
Számold ki, hogy az 50:11 vagy 52:12 a nagyobb!