Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

a 10eurós utalást meg lehet úszni, igen. Van ilyen kártyád? :D

Nincs:( De hátha beszáll majd valaki akinek van.:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

38font a pár gumi, mert ha párban vesszed ennyi. Meg nem tudom, pontosan hogy mûködik, de a 10euros átutalást nem lehet megúszni ha olyan kártyával vásárolunk, aminél nincs ilyen? Azt hiszem van ilyen nem?

a 10eurós utalást meg lehet úszni, igen. Van ilyen kártyád? :D

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

Eddig Mathias alternatívája a legolcsóbb...Mindenki gp4000s-t akar? :D:D:D:D
~12k lenne a két gumi a merlintõl (otp valuta eladási ár angol font: 315ft)
Ha hárman rendelünk fejenként egy pár gumit, akkor az 120font a gumi (40 font a pár, és háromszor ugye...), erre rájön 10font szállítási költség, és 10euró a nemzetközi pénzutalalás kb. tehát 130font+10euró. Fejenként 14636 ft. És utána még meg kell oldani, hogy én pl Kecskeméti vagyok, és eljusson hozzám a gumi.

szerk.: most hogy így utánaszámoltam, én is inkább a tavasz körüli rendelést preferálnám...

én is benne lennék egy ilyen rendelõsdiben kora tavasszal, ezzel még jobban osztódnak a járulékos költségek (hadd ne számoljam ki :)) továbbá rendszeresen járok pesten is meg kecskeméten is, tehát Kiskubainak sem kellene idegeskednie szállítmányozás-ügyileg :)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Ha hárman rendelünk fejenként egy pár gumit, akkor az 120font a gumi (40 font a pár, és háromszor ugye...), erre rájön 10font szállítási költség, és 10euró a nemzetközi pénzutalalás kb. tehát 130font+10euró. Fejenként 14636 ft. És utána még meg kell oldani, hogy én pl Kecskeméti vagyok, és eljusson hozzám a gumi.

szerk.: most hogy így utánaszámoltam, én is inkább a tavasz körüli rendelést preferálnám...

38font a pár gumi, mert ha párban vesszed ennyi. Meg nem tudom, pontosan hogy mûködik, de a 10euros átutalást nem lehet megúszni ha olyan kártyával vásárolunk, aminél nincs ilyen? Azt hiszem van ilyen nem?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
én benne lennék, fincsi kis 4000s jól mutatna tavasszal:)

http://bike-componen...-Set Faltreifen 45euró a két darab...esetleg egy közös-országútis rendelés?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

http://bike-componen...-Set Faltreifen 45euró a két darab...esetleg egy közös-országútis rendelés?

Vagy lehetne innen is:
https://www.merlincy...&categoryId=157

38font a kettõ és most nincs nagy különbség a font és az euro között. Bár most nincs nekik raktáron, de csak lesz hamarosan.:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
50 euró az darab vagy pár?
Ha darab, akkor nagyon drága, ha pár akkor már jobb egy kicsit...

qanic
Ki beszélt 52-rõl :) 53 az igazi... az 50-11 és az 53-11 között 100as pedálfordulatnál ~3.5 km/h a különbség. Nagyobb csapásszámnál még nagyobb. Nagyon nem mindegy.
A kis/nagytányér nagy különbsége az miatt van, hogy a versenyzõk szeretik ha a fogak között minél kisebb ugrások vannak, tehát feltesznek egy 11-23-as sort. Csak azzal meg mondjuk a Mátrában nem jó tartósan felfelé 39-23-ban menni. Még egy /magyar/ élversenyzõnek sem. Amíg lehet, nagytányér, utána meg a mászófokozat ;)

Több kérdés? :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Az 50X11 nagyon sok mindenre nem elég. Már egy itthoni mezõnyversenyen is elpörög vele néha az ember, az meg nem igazán jó...
Edzeni még jó...

Igaz monti, de én ott használtam 34-42-t és mindenre elég volt. Ráadásul CC, nem pedig maraton, CC-n pedig ugye sokkal meredekebb részek is vannak mint MX-en...

*kiskubai: tudok kis kedvezménnyel GP gumikat ;)

Pl fél áron a www.zweirad-stadler.de oldalon, ha pár ember összefog, akkor bõven jó buli. Én nemrég rendeltem tõlük, kissé lassúak, mert nem sok külföldi fordul meg náluk, ezért rákérdeznek hogy tényleg elfogadod-e a postaköltségeket.

Amúgy meg mire jó az a nagyon kicsi áttétel, aminek a képét betetted? Egész Európában alig van olyan hely, a hol ki tudod használni.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

semmi közöm hozza tom de te miröl akartal te itt irni a pipacsokrol??? mert karbon vaz felni stb temak es a geometria engem is erdekelnek!!! páááá

Ezt most nem értemFeltöltött kép Te most nem tudsz visszalapozni vagymi a szöszFeltöltött kép
Menj vissza kb 3 oldalt és ott van... no commentFeltöltött kép

qanic

qanic

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Az 50X11 nagyon sok mindenre nem elég. Már egy itthoni mezõnyversenyen is elpörög vele néha az ember, az meg nem igazán jó...
Edzeni még jó...

Igaz monti, de én ott használtam 34-42-t és mindenre elég volt. Ráadásul CC, nem pedig maraton, CC-n pedig ugye sokkal meredekebb részek is vannak mint MX-en...

1. Aki elpörög 50x11-en az elpörög 52x11-en is.
2. Nem hiszem, hogy akinek kevés az 50x11, annak bármelyik magyar országúton szüksége van elõl a 34-re.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nézd meg hol a lánc!

Itt mindenki azt hiszi, hogy Õ Indurain? Nálunk kétszer-háromszor erõsebb emberek használnak ilyen áttételeket. Azért mert egy olasz versenyen van egy 20%-os emelkedõ, ami miatt felrak a szerelõ elõre egy ilyen extrém áttételt, még nem kellene leutánozni. Mire nem elég az 50x11?

Senki nem hiszi azt, hogy õ az Indurain. A kérdés az volt, hogy mûködne-e egy 52-34-es hajtómû, ennyi. És egyébként is, én azt hiszem, hogy Cancellara vagyok!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Edzeni még jó...

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

qanic

qanic

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

A Cofidis csapatnál mûködik:

Feltöltött kép

Nézd meg hol a lánc!

Itt mindenki azt hiszi, hogy Õ Indurain? Nálunk kétszer-háromszor erõsebb emberek használnak ilyen áttételeket. Azért mert egy olasz versenyen van egy 20%-os emelkedõ, ami miatt felrak a szerelõ elõre egy ilyen extrém áttételt, még nem kellene leutánozni. Mire nem elég az 50x11?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Nem.

A legújabb szetteknél sem célszerû 16-nál nagyobb különbséget használni.
Számold ki, hogy az 50:11 vagy 52:12 a nagyobb!

Nekem volt 28-46-os hajtómûvem. Egy mezei túrabringa Sh FE dupla átdobója gond nélkül kezelte. Igaz, nem szoktam stopperrel mérni a váltás idejét, de nekem versenyre is megfelelt.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
nekem is az volt, írtam is hogy párezer km után a hátsó több helyen kiszakadt, és az elsõ is elég érdekesen nézett ki...most ugyanilyet vettem mert olcsó volt :D

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Nekem anno volt 26X1.0-ás Blizzardom. Csupa jót mondhatok róla, nagyon jó gördülési ellenállás és strapabíró. Majd 8000 km-et mentem vele itt a Bükkben. Persze akkor már volt benne szálszakadás is. A mostani Blizzardot nem ismerem.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Jó választás ;) Én is tervezek venni jövõre GP4000 S-et. Most Michelin Pro Race2 van, de sajnos már csak elvétve van, a Pro Race3 meg nem olyan jó. A GP4000 S-rõl csupa jót írnak. Pl itt is: http://www.roadbiker...02_2489crx.aspx

Maradtam a Schwalbe Blizzard-nál...:D kicsi pénz, kicsi...

Bloke: nem ez az elsõ bringa amin látom ezt a megoldást. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nem.

A legújabb szetteknél sem célszerû 16-nál nagyobb különbséget használni.
Számold ki, hogy az 50:11 vagy 52:12 a nagyobb!

A Cofidis csapatnál mûködik:

Feltöltött kép