A fékkargumi és a bandázs nem tûnik annyira kopottnak. Én nem cserélném le. Pont olyan fékkargumit nem is könnyû beszerezni szerintem. Bandázst esetleg érdemes. Olyan 1000-1500Fttól kezdõdnek. És bármelyik nagyobb boltba kapni. bringavilag, biondobike, nella, probike, stb.
A felni peremes ugye?
Ha városba akarsz járkálni vele ide-oda akkor vehetsz rá 25, 28ast. Ha sportolási célból akarsz tekerni akkor inkább 23mast. Én jobban szeretem a márkásabb gumikat biztos ami biztos alapon. De volt egyszer kevláros CST 1406K gumim és nem volt annyira szar(nem kaptam defektet vele 4-5e km alatt) és azt hiszem 2eFt/db a biondobike-ban. Kicsit többért már vannak vittoriák és continentálok. pl: http://hercehurca.hu/node/227 ha van még.
Amúgy a képeken ha jól van beállítva neked a nyereg, akkor az látszik, hogy nagy a váz. És a féken az a kis kar pont rosszul áll. Az arra való, hogy mikor kiveszed a kereket, akkor felhúzod(úgy ahogy a képen van most) és akkor a fékpofák távolabb kerülnek a felnitõl és így könnyebben ki tudod szedni a kereket, mert a gumi nem akad bele a fékpofákba. Meg arra is szokták használni a profik, hogy komoly emelkedõk elõtt felhúzzák a kart, hogy amikor kiállnak a nyeregbõl, akkor ne érjen a pofa a felnibe. Amikor bent van a kerék akkor a karoknak így kéne állnia: http://www.fullcycle...o_105_brake.jpg
Köszi a segítséget, rám fér az okítás

, a legutóbbi outim egy favorit volt, de annak már vagy 15 éve...
A bringát igenigen régen nem használták már, viszont a korához képest meglepõen jó állapotban van, szerintem pár 100km lehet benne.
A fékkar gumi nagyon repedezett és nyikorog, cserélném, ha lehet, majd nézek ebay-en valamit.
A gumik használhatatlanok, szakadtak -> csere.
Bandázs maradhat, csak kormánydugó kéne, mert azok nincsenek és lóg a bandázs mindkét vége.
A nyerget még kb. 3cm-t feljebb húztam, de én is nagynak érzem, viszont a alkalmi vétel a gép, így elhoztam. Ha hosszú távon kényelmetlen lesz, esetleg vázat cserélek, de sajnálnám ezt a szép vázat eladni.
Hogy a felni peremes-e, azt nem tudom, de ez kiderül a héten, úgyis darabokra szedem és letisztítom-olajozom a gépet.