kössz, csakmert az elõzõ egy maxxis volt, aminek 3600 volt darabja, az 23 as volt és volt hogy minden nap defektet kaptam, és nem egy sima lyuk volt rajta mint amikor egy tüske/drótdarab/százasszög vagy akármi kiszúrja, hanem két egymástól 2-3 mm re lévõ 1-2 mm hosszú egymás felé konvergáró szakadás.ez mitõl lehet?csakúgy menetközben.semmi patka vagy kátyú. amúgy én arra gyanakodtam hogy ez egy schwinn anvenue, gyárilag 25 össel volt szerelve.duplafalú felni van rajta, ami egyébként baromi erõs mert ey darab nyolcas sem ment bele 3 év alatt, pegid gyilkoltam rendesen.most egy whr 500 as szettem van, de ezt még nem tettem bele egy másik bicajba(majd ha jó idõ lesz). na és azt vettem észre, hogy a"rendes" verseny felni eleve kicsit vékonyabb mint ami a scwinnen van, és arra gondoltam hogy az lehet hogy valami trekking felni vagy nem tudom mi, de a 23 as gumival lehet hogy annyira nem kompatibilis, mármint méretre jó, csak funcionálisan nem passzol.
bocs nem akartam ilyen hosszan, de ha ismerõs a szitu, vagy ilyen lehetséges szerintetek, akkor megnyugodnék hogy nem én vagyok a lúzer, mert a családom egy egész nyáron rajtam röhögött hogy tolom haza a biciklit :DDDDDD
Neharagudj, de úgy néz ki te vagy a lúzer

az a V alakú szakadás azért van, mert nincs felniszalag a felnin, és a nagy nyomás (6 bar-nál nagyobb) belekényszeríti a belsõt a duplafalú felni lyukaiba, és ott pedig kiszakadnak a lyuk éles széle miatt...úgyhogy menj a legközelebbi boltba, és vegyél vagy méretrevágható öntapadós felniszalagot, vagy pedig országútira valót. Ha nincs a közeledben bolt, és azonnali megoldást akarsz, akkor szigetelõszalag, de legalább 4 rétegben...az egy ideig jó, de javaslom mihamarabb a felniszalag beszerzését.
Szerk.: Conti ultrasport 2000 sem a defektállóságáról híres...HA defektállót akarsz, akkor schwalbe blizzard-ot tudom javasolni (peremes változatban az ára is jó)