Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Annyira rég volt már butyl belsõm, hogy olyat nem tudok neked írni, hogy érzésre milyen a különbség (állítólag javul a gördülési ellenállás), de a defekt esélye szinte nulla (azért volt már latex belsõvel is defektem

Azt hittem, ha ég és föld, akkor emlékszel is az óriási különbségekre:)

Egyébként nem a latexre mondják, hogy gyakrabban leereszt?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Michelin Krylion Carbon gumót nyúz valaki? Nagyon dícsérik (mármint a gyártón kívül is), mind defektvédelem, mind tartósság (5000-12000 km) terén és még a gördülési ellenállása is kiváló.
http://www.roadbiker...24_2489crx.aspx

Túlzás, hogy olyan sokat menne, azonban tényleg kiváló edzõgumi. Nekem olyan 6000 környékén adta meg magát. Az ára miatt nem javaslom, de ha tudsz 5 környékén szerezni, akkor talán megéri.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Õ a váltós kérdésre értette a még egy pozitív visszajelzést.

elnézést, összekevertem

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

viszont ha jól tudom, elég sûrûn kell pumpálni, mert elég erõsen ereszti a levegõt a pórusain keresztül

Õ a váltós kérdésre értette a még egy pozitív visszajelzést.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Köszi!!! Megvárok még egy pozitív visszajelzést és utána valszeg kipróbálom majd!

viszont ha jól tudom, elég sûrûn kell pumpálni, mert elég erõsen ereszti a levegõt a pórusain keresztül

LuckyTTT

LuckyTTT

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszi!!! Megvárok még egy pozitív visszajelzést és utána valszeg kipróbálom majd!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Jó, de csak meg tudod fogalmazni szavakkal, hogy mi érzésre, gyakorlati dolgokban a különbség. Ha összehasonlít az ember két bringát akkor is megtudja fogalmazni a különbséget, hogy az egyik könnyebb, kényelmesebb, a másik meg mondjuk merevebb. Itt is jó lenne valami gyakorlati dolgot megfogalmazni.:)

Annyira rég volt már butyl belsõm, hogy olyat nem tudok neked írni, hogy érzésre milyen a különbség (állítólag javul a gördülési ellenállás), de a defekt esélye szinte nulla (azért volt már latex belsõvel is defektem, de az akkor volt, amikor a teljesen elhasználódott guminál már itt-ott látni lehetett a szövetet).

Sziasztok! Az apróban hirdetnek egy Sora 2X8-as fékváltókart, szerintetek tudnám õket használni egy régebbi 2X6-os Dura-ace váltószetthez? Köszi elõre is a segítséget! T.

Asszem, hogy igen. 6-7-8-nál még talán a lánc is ugyanaz.

LuckyTTT

LuckyTTT

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok! Az apróban hirdetnek egy Sora 2X8-as fékváltókart, szerintetek tudnám õket használni egy régebbi 2X6-os Dura-ace váltószetthez? Köszi elõre is a segítséget! T.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Ég és föld!

Jó, de csak meg tudod fogalmazni szavakkal, hogy mi érzésre, gyakorlati dolgokban a különbség. Ha összehasonlít az ember két bringát akkor is megtudja fogalmazni a különbséget, hogy az egyik könnyebb, kényelmesebb, a másik meg mondjuk merevebb. Itt is jó lenne valami gyakorlati dolgot megfogalmazni.:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Miért mi a különbség?

Ég és föld!

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Vegyél latex belsõt és garantáltan nem fogsz soha többé butylt használni.

Miért mi a különbség?

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Michelin Krylion Carbon gumót nyúz valaki? Nagyon dícsérik (mármint a gyártón kívül is), mind defektvédelem, mind tartósság (5000-12000 km) terén és még a gördülési ellenállása is kiváló.
http://www.roadbiker...24_2489crx.aspx

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Milano San Remot közvetítik valahol?

Eurosport. Meg asszem a RAI 3, azt meg lehet online nézni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Vegyél latex belsõt és garantáltan nem fogsz soha többé butylt használni. Ez nagyon reklámszagú duma, de garantálom, hogy így lesz. Egyébként ezek az új gumik 200 g alatt vannak, de ennek ára van, hiába az Ultremonál is a reklámszöveg, hogy könnyeb, erõsebb, ellenálóbb, mittudomén, az enyém néhány hónap alatt szétment.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Milano San Remot közvetítik valahol?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Es milyen jellegu defektek voltak? Atszurta valami a kulsot? Latni a serulest a kulson? Butyl/Latex belso?

Az egyiknek az oldala vágódott ki 2mm hosszan kanyarban.(más gumival nem volt még ilyen goondom) Ott elég vékony a gumi. A másiknál a külsõn nem kerestem az átszúrást, mert siettem, de nem lehetett valami nagy, mert a belsõn pontszerû szúrás látszott. Belsõ amúgy schwalbe sv20(talán így hívják) volt ez valami könnyû 65g-os gumi, lehet ez se túl ellenálló.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Nekem ugyan nem volt pro2-õm, csak pro3-om, de én is csalódott vagyok a defektvédelem terén:) Az elsõ 100km-en belül két defektet kaptam.:( De hát véletlen is lehetett nem tudom megmondani másik gumival kaptam volna-e ott defektet akkor.

Es milyen jellegu defektek voltak? Atszurta valami a kulsot? Latni a serulest a kulson? Butyl/Latex belso?

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Puding próbája ez evés :) Én most kipróbálok egy konkurens márkát is, eddig mindig csak pro2-esem volt.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Nem próbáltam még. Több helyen olvastam, hogy akik lecserélték a pro2-õt 3-asra kicsit csalódottak voltak a defektvédelem terén.

Nekem ugyan nem volt pro2-õm, csak pro3-om, de én is csalódott vagyok a defektvédelem terén:) Az elsõ 100km-en belül két defektet kaptam.:( De hát véletlen is lehetett nem tudom megmondani másik gumival kaptam volna-e ott defektet akkor.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat irnak mindenfelet, az teny.
De nemet magazinban nemet gumi a tesztgyoztes, francia magazinban francia gumi.
Szoval kobgyok, ez az en allaspontom.

Persze lehet rafaragok. :) Majd kiderul.