az also tamaszto "ize" ulhet ferden a szar tetejen.
:-) Ez nekem is egybõl szemet szúrt. :-)
az also tamaszto "ize" ulhet ferden a szar tetejen.

... egyébirnánt néhány száz km után nem árt centírozni a kereket, kb addigra összerázódnak a dolgok...
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem.
A montizás mellett újra outi gépre ülnék és ehhez keresgélek valami jó ár/érték arányú gépet ugyan nem versenyzési céllal de egy-két amatõr versenyen elindulnék.
Most éppen a Dechatlon sport 7.3 gépével szemezgetek. A campagnolo mirage szett milyen? sose volt campa cuccom...a shimanokkal, sramokkal valamelyest képben vagyok. Ezen márkáknak melyik típúsaival lehetne párhuzamba állítani? Ezek a ritka küllõs kerekek mennyire strapák? Profi gépeken láttam ott biztos jók de ebben a kategóriában is használható vagy csak parasztvakítás?
Elnézést az amatõrnek tûnõ kérdésekért (végûl is amatõr vagyok:-)) de vagy tíz éve nem ültem outi gépen így elmaradtam egy kicsit
Esetleg létezhet spd rendszerû országúti pedál? spd-sl van azt találtam de az tökugyanaz mint a look.
vendég_bertaa_*
outi gépen nagyon gyalázat kétoldalas mtb pedált használni?
Esetleg létezhet spd rendszerû országúti pedál? spd-sl van azt találtam de az tökugyanaz mint a look.
outi gépen nagyon gyalázat kétoldalas mtb pedált használni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Biondoban láttam .. de készülj fel hogy a Márti elvetemült árakkal számol...
Sziasztok!
Shimano WH-R550 versenyzõs (de edzésre is azt használom inkább) kerekembe szeretnék Tufo peremes szingókat venni.
Egy: mûködne, csak fel kell rakni, semmi ragasztgatás, és csak nyomásra kell fújni?
Kettõ: a felütéses defektek kizárva, ugye?
Három: ha szúrásos defektet kapok, akkor mi van?
Várom az értelmes válaszokat, bármi érdekel ezzel kapcsolatban.
hmm... kicsit a váltó/lánckerék "párhuzamosságával" is szívtam egy órát annó... azzal is lehet játszani... pláne bilincsesnél (és ienkor jönnek a kellemességek Biopace 53 tányér felrakása... és az egész beállításod kuka
)