Ez az apróhirdetés.. kicsit túlkalkulálta az árat a tulaj. Amúgy nagyon egyben van a gép, szép klasszikus iskolapéldája a 90es évek triatlon gépeinek.
haverom is ezekre a spinergy kerekekre esküszik 8) kb a 1/3 ár lenne a reális...
Ez az apróhirdetés.. kicsit túlkalkulálta az árat a tulaj. Amúgy nagyon egyben van a gép, szép klasszikus iskolapéldája a 90es évek triatlon gépeinek.
Ha ez a sport 3-as, ami kb 224 körül van, és Mirage szettel van szerelve, akkor az ami nekem is van. Megbízható darab, az elmúlt 4 hónapban belenyomtam több mint 5k km-et, és nincs vele gond.
Sziasztok!
Általában visztek magatokkal külsõt, belsõt, pumpát stb? Én eddig nem nagyon cipeltem semmit, de ezután felkészülök, mintha kempingezni mennék.
Sziasztok!
Tegnap tekerés közben szétszakadt a külsõm, egy Maxxis Detonator. Ez jellemzõ erre a darabra vagy csak nekem volt ilyen pechem? Nem is mentem még sokat velük, talán 1000 km-t. már láttam, hogy elkezdett "hurkásodni", de gondoltam még bírja egy kicsit.
Az is lehet, hogy túlfújtam egy kicsit, bár 120 PSI van ráírva, ami fölé nem mentem. Az 8- 8,5 bar ha jól emlékszem.
Tudtok ajánlani valami strapabíróbb darabot elérhetõ áron?
Általában visztek magatokkal külsõt, belsõt, pumpát stb? Én eddig nem nagyon cipeltem semmit, de ezután felkészülök, mintha kempingezni mennék.
Joideig en nem hordtam semmit, aztan rajottem, hogy az edzes nem verseny, es nem is lassit annyit egy nyeregtaska, ill. minipumpaÁltalában visztek magatokkal külsõt, belsõt, pumpát stb? Én eddig nem nagyon cipeltem semmit, de ezután felkészülök, mintha kempingezni mennék.
Lehet, hogy benned van a hiba. Legalábbis nekem is elferdülnek a nyergeim, és kicsit utánanéztem, és ez jele lehet az aszimetrikus hajtásnak. Magyarul, az egyik irányba egy picit lejjeb tolod a csípõdet, mert pl. lehet lábhosszban eltérés stb.
Tegnap szerelgettem kicsit, es felfedeztem, hogy a nyergem nem vizszintes keresztiranyban.
Vagyis a jobb oldali szarnya lentebb van, mint a bal. Nem durvan, de szemmel eszreveheto. Asztalon a nyereg jonak tunik. Lehet a nyeregszar ferde? Gondolom elsonek veszek valami olcso aluszarat (vagy kolcsonzok ha van valakinek elfekvo) hogy azzal mi a helyzet.
De valahogy hihetetlen, hogy a szar lenne ferde. A rogzitesi pontra gyanakszom, hogy az also tamaszto "ize" ulhet ferden a szar tetejen. (?)
Ez egy karbon Selcof egyebkent, ilyen:
btw. most stimmel, hogy a nyeregsza'r ekezet nelkul az nyeregszar.
az also tamaszto "ize" ulhet ferden a szar tetejen.
... egyébirnánt néhány száz km után nem árt centírozni a kereket, kb addigra összerázódnak a dolgok...
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem.
A montizás mellett újra outi gépre ülnék és ehhez keresgélek valami jó ár/érték arányú gépet ugyan nem versenyzési céllal de egy-két amatõr versenyen elindulnék.
Most éppen a Dechatlon sport 7.3 gépével szemezgetek. A campagnolo mirage szett milyen? sose volt campa cuccom...a shimanokkal, sramokkal valamelyest képben vagyok. Ezen márkáknak melyik típúsaival lehetne párhuzamba állítani? Ezek a ritka küllõs kerekek mennyire strapák? Profi gépeken láttam ott biztos jók de ebben a kategóriában is használható vagy csak parasztvakítás?
Elnézést az amatõrnek tûnõ kérdésekért (végûl is amatõr vagyok:-)) de vagy tíz éve nem ültem outi gépen így elmaradtam egy kicsit
Esetleg létezhet spd rendszerû országúti pedál? spd-sl van azt találtam de az tökugyanaz mint a look.
outi gépen nagyon gyalázat kétoldalas mtb pedált használni?
Esetleg létezhet spd rendszerû országúti pedál? spd-sl van azt találtam de az tökugyanaz mint a look.
outi gépen nagyon gyalázat kétoldalas mtb pedált használni?
RAUH-Welt
B E G R I F F