Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én meg a szigligeti várhoz felvezetõ macskaköves úton mentem fel a napokban. Még nem voltam soha a flandriai körversenyen, de valami ilyesmi lehet egy "berg".

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Meredek utcak tema.
A Kiscellire ma mentem fel, egesz mokas, valoban, 21%-os csucsot lattam. Eleg rovid, nem haltam meg nagyon, de dolgos volt.

Megneztem a Viragosnyereg utcat is, hat az gaz. Ultra ***r burkolat, de itt volt 24%-os csucs is, es sokkal hosszabb is.
Van rajta egy nyereg, ott boldog voltam, hogy de jo, "csak" 11%. Es tenyleg, maskor 11%-on szendvedek, ott meg orultem neki, hogy lehet kicsit pihenni.
34x23, legdurvabb reszen a vege fele mar alig 6 km/h-val haladtam.

Lefele borzalom a pocsek aszfalt miatt.

De a kornyeken is talaltam par szep szakaszt, 15% feletti meredekseggel.
GPS persze olyan helyre vitt, ahol az aszfalt nem latszott ki az eso mosta hordalektol.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hello!
Lenne egy érdekes kérdésem! Most jelenleg egy Csepel Apollo félverseny kerékpárom van, gyári szinte minden, a kerekei régi acél. (gumi 27" x 1 1/4-os (630?) asszeml, lehet nem pontos, de gondolom tudjátok miröl van szó : ) Ezek az acél felnik kezdenek megdögleni... Nah most én szeretném majd lecserélni valami STRAPABÍRÓ, Olcsó kerekekre. Merre induljak el? Egyáltalán jó lesz a normál outi méret a bringába?
Még esetleg annyit, hogy ugyan így a hajtás is kezd döglõdni (ékes acél) és azt is majd le kéne cserélni OLCSÓ Strapabíró hajtómûre...
Köszönöm, Üdv w21

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Tudtok abban segíteni, hogy hol lehet kapni Shimano cipõket nagy választékban?

köszi

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Az kizárt, hogy 52es legyél. Hacsak nem vagy 2méter és 100kiló. A vállad szélességét is középtõl középig kell mérni. Nekem 44es kormány kell majdnem 10 év versenyúszás után.

Jól. Hozzácsapsz még 5000-t és viheted is a vázat :D

ripsz ropsz össze is építettem egy 20ezer dolláros bicajt az oldalon. Nem semmi.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

Sziasztok! Ismét kormányméret kérdés. Az ok, hogy vállszélesség de én 52-öt mértem magamon és kormányt csak 50 alatti méretet találok. Esetelg elértettem valamit?

Van az a regi technika, hogy megfogod a kormanyt also allasban, es a valladhoz emeled. A vallgodreidhez kellene a kezeidnek passzolni.

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Sziasztok! Ismét kormányméret kérdés. Az ok, hogy vállszélesség de én 52-öt mértem magamon és kormányt csak 50 alatti méretet találok. Esetelg elértettem valamit?

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 posts

Nekem van, és szívesen elcserélném a 150-esedre, de kicsit messze vagyunk egymástól.

van msn ed? elkuldtem priviben a cimem ! vegyel fel ha tudssz!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem van, és szívesen elcserélném a 150-esedre, de kicsit messze vagyunk egymástól.

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Segitsetek: hol tudok venni 1 colos menetes 100 mm hosszui 26mm kormanybefogoju stucnit? Matuzmestert ne mondjatok, köszi!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Hát, ezt már a Trek is eljátszotta egyszer George Hincapie-vel, a Paris-Roubaix-n

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ejjejj, Scott..
Feltöltött kép

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

What Cleats should I use?
2003 and newer: Ritchey and Shimano pedals will share the same cleats.2002 and older: The Ritchey pedals are designed to run with Ritchey cleats. The Shimano cleats will clip in but will not perform properly. Your ingress and egress performance will be hampered.

Köszönöm hogy kigugliztad helyettem! :)
Szóval 200gr és ezek szerint nem kell majd külön csuka hozzá. Azt hiszem akkor egy ilyenre rárepülök!

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
[quote name='eddie1978'][quote name='bloke']Hát, most már ilyen is van:

Jól olvasom, hogy 1000$ elõleget kérnek? Nem lehet olcsó a váz.[/QUOTE]

Jól. Hozzácsapsz még 5000-t és viheted is a vázat :D

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Semmivel nem gyengebb, sot, erosebb, masszivabb, merevebb mint a hagyomanyos vekonyfalu csovekbol epult karbonvazak.
56-os vazat 1050grammnak irjak, szoval nem konnyebb ez a terhalo, viszont redundansabb, egyes rovid darabok akar ki is torhetnek, a vaz nem veszit a merevsegebol.

Szvsz ronda mint a bun...

Marketing hype itt: http://delta7sports.com/Ascend.html

Elejét osztom, de a maga módján szép...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Sziasztok,

ez a pedál vajon shimano SPD (montis) kompatibilis?
http://www.ritcheylo...244-604&k=98002

köszi
Mohus

What Cleats should I use?
2003 and newer: Ritchey and Shimano pedals will share the same cleats.2002 and older: The Ritchey pedals are designed to run with Ritchey cleats. The Shimano cleats will clip in but will not perform properly. Your ingress and egress performance will be hampered.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ilyet kell venni :D
Feltöltött kép

biztos van shimanohoz is. csak elég drága, bár csak 10 Eurot kell hozzátenni a hüdz árához.

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
[quote name='tamaska']ha shimano akkor barmelyik lancos bolt hoz neked.

igen, ilyenre gondolok 105 szettel szerelt bringam van! Mennyire rughat egy ilyen?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

hol tudok vasarolni fékkara való gumit ? es mennyiert ? koszi a valaszokat!

ha shimano akkor barmelyik lancos bolt hoz neked.

nekem meg ilyen van ni

Feltöltött kép

http://www.grabthehudz.com/
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
[quote name='bloke']Hát, most már ilyen is van:

Jól olvasom, hogy 1000$ elõleget kérnek? Nem lehet olcsó a váz.