Meredek utcak tema.
A Kiscellire ma mentem fel, egesz mokas, valoban, 21%-os csucsot lattam. Eleg rovid, nem haltam meg nagyon, de dolgos volt.
Megneztem a Viragosnyereg utcat is, hat az gaz. Ultra ***r burkolat, de itt volt 24%-os csucs is, es sokkal hosszabb is.
Van rajta egy nyereg, ott boldog voltam, hogy de jo, "csak" 11%. Es tenyleg, maskor 11%-on szendvedek, ott meg orultem neki, hogy lehet kicsit pihenni.
34x23, legdurvabb reszen a vege fele mar alig 6 km/h-val haladtam.
Lefele borzalom a pocsek aszfalt miatt.
De a kornyeken is talaltam par szep szakaszt, 15% feletti meredekseggel.
GPS persze olyan helyre vitt, ahol az aszfalt nem latszott ki az eso mosta hordalektol.
ja, nem mondtam hogy a vnyereg utca nagyon szar minõség ? (és tavaly javítgatták kicsit)
lefelé montival biztos lehetbne 80 fölött jönni csak az alsó harmadon van egy pár méter "kilaposodás" az biztos eldobna pár métert. de mikor felérsz a végére ott egy balos, van egy párszáz méter keskeny (itt ott szar) aszfalt (mint egy erdészeti út) az az erdõaálja út végére visz, vagy ott tudsz lemenni vagy van ott egy kút és amellet induló harsány lejtõn,. az nem annyira meredek és jobb minõdég is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való