A stucniméret függ a karhosszodtól is, meg milyen pózban kényelmes, elõredõlni vagy inkább kevésbé nyújtózni, de úgy magasabb leszel, ergo kicsit lassabb.
Szerintem általánosságban akkor kényelmes egy váz, ha könnyen át tudod lépni (én szeretem ha ki van húzva a nyeregcsõ úgy esztétikusabb is a bringa) próbálj meg vele próbakört tenni. Mondjuk így, hogy nem biztos hogy megveszed, nem tudom milyen beállításokat engednek majd rajta? Egy sztori: nekem is hoztak le nagykerbõl egy kereket rátettünk egy sort, kipróbáltam, de nagyon idétlenül mutatott a vázban, de a bolttól a nagyker már nem vette vissza, mondván az már használt. Botrány.
Én is 110mmes stucnit használok, a felsõcsövem 54,5cm hosszú a nyeregvázcsõ 73 fok.
A nyerget milyen magasra állítottad? 73 cm körül?
Egyébként itt vannak a geó adatai a Madone 4.7-esnek. Meg tudnád mondani, hogy mit jelent a stand over oszlop kategória? Ebben van a legnagyobb eltérés a két méret (az 54-es és az 56-os között): 2,5 cm, meg a természetesen a felsõ vázcsõ hosszában és a fejcsõ magasságában 2-2 cm. A többi érték közötti különbségek nekem elhanyagolhatónak tûnnek, de a gyakorlatban biztos nem azok, mert hát azért két külön méret.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére