Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 posts

valami 23as hutchi vagy btwin a decából erre a célra tökéletesen megfelel...

Nézelõdtem webshopokban és a méretekkel nem vagyok tisztában. Mi a különbség a 622 és a 700 között? sok guminál mind a kettõ fel van tüntetve. illetve mi a szélesség után a 'C' betû jelentése?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Aske kb 54-55ös, de olvass vissza 1-2oldalt mert alaposan ki lett vesézve a téma.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
valami 23as hutchi vagy btwin a decából erre a célra tökéletesen megfelel...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Sziasztok!

176cm-hez mekkora országúti váz illik?

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
5 bar van ráirva, hát nem valami sok. premes outiról beszélünk. mondjuk öreg már mint az országút.Lehet hogy veszek rá uj gumikat, hamár egyszer a belsõim se jók a külsõkhöz. Hol tudnék olcso gumikat venni és milyen szélest vegyek? 25ös pl? Remélem a felni nem tul széles, vagy az mindegy?
Bocsi a sok hülye kérdésért,de elsõ outim, aztán még csak most ujitgatom fel,meg alakitom testhezállóbbá.
Egyenlõre kapott egyeneskormányt, mert a Bp-i csucsban nem éreztem biztonságosnak a koskormányt.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
rá van írva a külsõ gumira Bar vagy psi -ben
monti aszem 3-5Bar outi peremes 7-8,5 outi szingó 9-15-18

a contimra 8,5 van max nyomásra írva .. de a Tour magazin tesztjében 12Barra felnyomták én 9 körül használom mivel pille gyerek vagyok 8)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Én 7-7,5-lel megyek néha 8ra felnyomom. Tovább nem merem fújni. :)

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Köszi a válaszokat mindenkinek. Akkor csak ideiglenesen lesznek benne a belsõk.
Jut eszembe a szétdurranásról... MEnnyi az ideális keréknyomás?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
beletehetõ de -1 defektvédelme lesz és az elsõ komolyabb felütésnél kakukk...
belemegy... fel is fújható de mivel elvékonyodik a gumi mert nagyobb felület szorítja össze, így sérülékeny lesz(ha nem durran szét 7 bár magasságában magától)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Elvileg tud annyit tágulni a belsõ, hogy akár jó is lehet, de én sem tenném bele.

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 posts

Sziasztok!
622 18-25-es belsõt beletehetek egy 622-32C-s gumiba?

Mivel 25 kevesebb, mint 32...én nem tenném.

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Sziasztok!
622 18-25-es belsõt beletehetek egy 622-32C-s gumiba?

Milyen olcso féket ajánlotok ami már használható? A mostani az nagyon csavarodik. csak városi használatra kéne.

Cujo

Cujo

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
kipage, ave,
köszönöm a válaszokat!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

A gyakorlatban mennyit jelent az a pár centi? Nekem ugye 82 cm a belsõ lábméretem, szóval az 56-os méret átlépõmagassága (76,6 cm) papírforma szerint bõven belefér. (Ráadásul ez egy durván sloopingos váz.) Tudom, hogy te annyira nem méricskéltél ilyeneket, de úgy saccperkábé elég szerinted az az 5 cm, ami így maradna a csõ és a gát között? Ja, és még egy kérdés: egy biciklis cipõ úgy ált. mennyit emel az emberen? Számít az valamit?

Boven sok. Ha fel centi van, az is boven eleg.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Merre van az a bolt? Nekem is közel lenne.

Fürstenfeld, mész a fõúton lent a boltoknál, ott lesz egy körforgalom, ott felmész balra a város felé, onnan 300m balra a bolt

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
A look rendszer kb 1,5 centit. Annyit nem számít szerintem.

Cujo

Cujo

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

>stand over
Ez az atlepomagassag. Vagyis a felsocso magassaga a foldtol.
Lejtos vazaknal mondjuk nem tudom hol merik.
Ez engem sosem erdekelt, ha jo meretu a vaz, akkor sosem lesz gond a atlepessel.

A gyakorlatban mennyit jelent az a pár centi? Nekem ugye 82 cm a belsõ lábméretem, szóval az 56-os méret átlépõmagassága (76,6 cm) papírforma szerint bõven belefér. (Ráadásul ez egy durván sloopingos váz.) Tudom, hogy te annyira nem méricskéltél ilyeneket, de úgy saccperkábé elég szerinted az az 5 cm, ami így maradna a csõ és a gát között? Ja, és még egy kérdés: egy biciklis cipõ úgy ált. mennyit emel az emberen? Számít az valamit?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Jaa azt nem is néztem, hogy 1500 Eurora tartja.. annyiért nem is fogja tudni eladni az életben sem. A Campa alsóbb kategóriás cuccai messze jobbak, mint a Shimano alsó kategória. De attól függetlenül még mindíg a stevens tûnik a legjobbnak a full Dura Aceval.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>stand over
Ez az atlepomagassag. Vagyis a felsocso magassaga a foldtol.
Lejtos vazaknal mondjuk nem tudom hol merik.
Ez engem sosem erdekelt, ha jo meretu a vaz, akkor sosem lesz gond a atlepessel.

K2-

K2-

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

http://piacter.bikem...t=238951&cat=56 Bár Campa, de elég keveset használt gép, meg 10es Chorus. Bár lehet a váz kicsi lesz.

Ez majd 400e pengõ, túl csicsamicsa nekem. Karbon villával felszerelt alu vázas bõven kielégítene.

http://piacter.bikem...t=248111&cat=56 A cuccok nem olyan jók, viszont a váz nekem bejön.

Eza váz még esztétikus is, méretben is stimmt, Cube-ról is hallottam már innen-onnan. A Campa Xenon szett tûnik gyengusznak. Az kb Sora minõségnek felel meg, nem? Ilyen felszereltségû bringát a boltban is kilehet fogni ennyiért, és akkor már inkább boltból, mint személytõl (gari, számla).