Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
urak,

szerintetek ez egy értelmes, jó ár/értékû összeállítás?

szett veloce 90000
váz biondo fire 64400
villa mizuno 24000
wheels khamsin 35000
gumik tufo 8000
nyeregcsõ r logic 3850
nyereg r street comp 7117
kormcsapi r comp 5830
kormány bikepos 3900
stucni pro L 5520

247617

250-ért nem látok készre gyártva jobbat

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

lenne egy Litespeed Vortex [regi, sarga feliratos, de nem hasznalt] olcson az Allez-em helyett. tudtok valamit rola? a tipusrol nem a markarol, azt en is ismerem.

Régen a Lotto csapatnál volt csapatbringa, ha nem tévedek, én ennyit tudok.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lenne egy Litespeed Vortex [regi, sarga feliratos, de nem hasznalt] olcson az Allez-em helyett. tudtok valamit rola? a tipusrol nem a markarol, azt en is ismerem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Cujo

Cujo

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Sajnos nem, azt viszont halkan megjegyzem hogy a Trek alacsony kategóriás vázával megegyezõ geometriát csináltak 2007-ben az 1100-asnak.
De szerintem próbáld ki ha érdekel, vagy írj nekik. Segítõkészek szoktak lenni.

Akkor majd megnézem élõben, és kiderül mi a helyzet. Egyébként lehet, hogy országútis fronton is változások lesznek. Most olvastam, hogy a jövõ évi Gepida montik az eddigiektõl eltérõ geóval készülnek (a cég ugyanis lecserélte az eddigi vázbeszállítóját).

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

szike81, nem tudod esetleg hol lehetne a Gepida vázgeo adatait megnézni? A honlapjukon nem találtam semmit errõl, pedig nagyon érdekelne.

Sajnos nem, azt viszont halkan megjegyzem hogy a Trek alacsony kategóriás vázával megegyezõ geometriát csináltak 2007-ben az 1100-asnak.
De szerintem próbáld ki ha érdekel, vagy írj nekik. Segítõkészek szoktak lenni.

Cujo

Cujo

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
szike81, nem tudod esetleg hol lehetne a Gepida vázgeo adatait megnézni? A honlapjukon nem találtam semmit errõl, pedig nagyon érdekelne.

Nem hit kérdése. Adnak rá. Jók a vázaik, nagyon jók, igazi elnyûhetetlen darabok, de egy deka alkatrészt sem tudsz kiverni belõlük ha valami baj van. Ez az egyetlen bajuk.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Erdemes elettartam garit adni, mert keves ember tartja meg a vazat sokaig.
Foleg a dragabbakat cserelik azok, akik megengedhetik maguknak. Vagy ha nem is csereli, vesz masikat is melle, es joval kevesebbet fut a regi.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

gepida? nem hinnem. Orbea, Trek es Specialized igen, de csak az elso tulajdonosnak

[fent van am a honlapjukon...]

Nem hit kérdése. Adnak rá. Jók a vázaik, nagyon jók, igazi elnyûhetetlen darabok, de egy deka alkatrészt sem tudsz kiverni belõlük ha valami baj van. Ez az egyetlen bajuk.

Cujo

Cujo

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
OK. Köszi a megerõsítést.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
gepida? nem hinnem. Orbea, Trek es Specialized igen, de csak az elso tulajdonosnak

[fent van am a honlapjukon...]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Cujo

Cujo

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok

Valaki meg tudná mondani, hogy melyik (nálunk beszerezhetõ) márka vállal örökélet garanciát a vázaira? Jól tudom, hogy az Orbea, a Gepida, a Trek és a Specialized vállal ilyet? Esetleg más gyártó?

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

igen.

Köszi :)
- egy bolygó, két kerék -

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Láma kérdés: Speci vázak (Allez Comp, 2008) ugye angol menetes középcsapágyházzal rendelkeznek? Köszi!

igen.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Lehet, hogy képzelõdöm, de lehet olyan probléma a külsõ nélkül felfújt belsõvel, hogy mivel nincs körülötte a külsõ egyszerûen elenged egy illesztésnél?

Biztos van kulonbseg, ha van kulso vagy nincs, de ha 7 barra fujod a kereken, akkor 2 bart tamasztas nelkul vigan meg kell tudni tartania.

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Láma kérdés: Speci vázak (Allez Comp, 2008) ugye angol menetes középcsapágyházzal rendelkeznek? Köszi!
- egy bolygó, két kerék -

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Lehet, hogy képzelõdöm, de lehet olyan probléma a külsõ nélkül felfújt belsõvel, hogy mivel nincs körülötte a külsõ egyszerûen elenged egy illesztésnél? Én valami hasonlóval találkoztam most. Befoltoztam egy lyukat, tesztképpen felfújtam és kb egy óra múlva erõs sziszegést hallottam, na mondom nem lett jó a foltozás, de nem ott lyukadt ki, hanem egy másik helyen. Persze nem fújtam ökör módon teli, csak ésszel. Azóta inkább vízbe mártogatom a felfújt belsõt, aztán gyorsan le is engedem. A víz mindent megmutat azonnal.

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Srácok, srácok még valami:
A hátsó külsõjét 8* megnéztem, körbefutottam rajta a kezemmel, és semmi sem volt benne (kívül, belül megcsináltam ezt, és szemmel is végignéztem). Ez teljesen biztos. És azért az, hogy mind a két belsõ ugyanolyan sebességgel eresszen le, és eddig mindegyik belsõm hamar leeresszen, az igenis rejtély :).
A megoldás lehet persze, hogy a felni kidörzsöli mondjuk, de ez a probléma az elõzõ belsõvel nem állt fent, pedig ott is ugyanez a felállás volt, tehát ez is kizárva. Nekem a belsõ a gyanús, mégpedig a szelep ereszthet, majd megnézem.

Nem kell a külsõt taperolni. Fújd fel a belsõt magában, aztán hagyd magára néhány napig. Mindjárt kiderül, hogy belsõ v. külsõ gond-e.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

A hátsó külsõjét 8* megnéztem, körbefutottam rajta a kezemmel, és semmi sem volt benne (kívül, belül megcsináltam ezt, és szemmel is végignéztem). Ez teljesen biztos. És azért az, hogy mind a két belsõ ugyanolyan sebességgel eresszen le, és eddig mindegyik belsõm hamar leeresszen, az igenis rejtély :).
A megoldás lehet persze, hogy a felni kidörzsöli mondjuk, de ez a probléma az elõzõ belsõvel nem állt fent, pedig ott is ugyanez a felállás volt, tehát ez is kizárva. Nekem a belsõ a gyanús, mégpedig a szelep ereszthet, majd megnézem.

Autós szelep már nekem is ersztett. Vettem autósboltban 40 ft-ért egy szelepbetekerõs szelepsapit. Egy mozdulattal a szelep meg is javult + lett egy alu szelepsapim ami nem szakad ketté egy erõsebb rácsavarástól.

mci

mci

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

adam-85

adam-85

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Hátha valakit érdekel, eladó egy Giant TCR Composite 2 karbon országúti vázszett (elsõsorban 165-170 cm-s embereknek ajánlom!)

http://piacter.bikem...?product=248086

Nyugodtan lehet érdeklõdni:)