Kösziigen.

igen.Láma kérdés: Speci vázak (Allez Comp, 2008) ugye angol menetes középcsapágyházzal rendelkeznek? Köszi!
Lehet, hogy képzelõdöm, de lehet olyan probléma a külsõ nélkül felfújt belsõvel, hogy mivel nincs körülötte a külsõ egyszerûen elenged egy illesztésnél?
Srácok, srácok még valami:
A hátsó külsõjét 8* megnéztem, körbefutottam rajta a kezemmel, és semmi sem volt benne (kívül, belül megcsináltam ezt, és szemmel is végignéztem). Ez teljesen biztos. És azért az, hogy mind a két belsõ ugyanolyan sebességgel eresszen le, és eddig mindegyik belsõm hamar leeresszen, az igenis rejtély.
A megoldás lehet persze, hogy a felni kidörzsöli mondjuk, de ez a probléma az elõzõ belsõvel nem állt fent, pedig ott is ugyanez a felállás volt, tehát ez is kizárva. Nekem a belsõ a gyanús, mégpedig a szelep ereszthet, majd megnézem.
Srácok, srácok még valami:
A hátsó külsõjét 8* megnéztem, körbefutottam rajta a kezemmel, és semmi sem volt benne (kívül, belül megcsináltam ezt, és szemmel is végignéztem). Ez teljesen biztos. És azért az, hogy mind a két belsõ ugyanolyan sebességgel eresszen le, és eddig mindegyik belsõm hamar leeresszen, az igenis rejtély.
A megoldás lehet persze, hogy a felni kidörzsöli mondjuk, de ez a probléma az elõzõ belsõvel nem állt fent, pedig ott is ugyanez a felállás volt, tehát ez is kizárva. Nekem a belsõ a gyanús, mégpedig a szelep ereszthet, majd megnézem.
Ha nem latex, akkor defekt, csak lassú. Nekem is szokott ilyen lenni, fújok bele és használható, de pár nap múlva újra leereszt (bár néha szoktak lenni olyan rejtélyes esetek, hogy hol leereszt, hol nem)
Hello!
A belsõm nagyon hamar leereszt, ezt nem úgy értem, hogy defektes, hanem hogy belefújtam 8bart, és egy öt nap múlva rá ez olyan 4barra leesett. Mi lehet a baj?
(közben a bicikli nem volt használva, egy helyben érlelõdött, ráadásul a belsõ teljesen új, ami benne van.)
Köszi!
RAUH-Welt
B E G R I F F
És erre egy vásárlónak kell felhívnia a figyelmüket. Akkor ne árulják "Campagnolo compatible" címkével, ha nem az.