Ez, ami biztos nem igaz...BMX cross-osok ilyen 220-akat pörgetnek...
Aki ezt tudja, az rossz szakágat választott.
Ez, ami biztos nem igaz...BMX cross-osok ilyen 220-akat pörgetnek...
A sebesség mindent megold.
120-asat is alig bírom tartani egy percig.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A kerék kerülete méterben x áttétel x pedálfordulat/60 x 3,6 = a sebesség km/h-banEgyébként Ti ezt hogy számoljátok ki?
135-ös pedálfordulat?120-asat is alig bírom tartani egy percig. Bár az is ilyen 44-15.
PBG U15ös. Elég vicces ez a megkötés, síkon leszakítom montival, mert nem tud úgy pörgetni.6 meter koruli limitet 15 even aluliaknal latok, most hogy utana kerestem.
Jaaa... az országúti bringáknál is ilyen "microindexes" a bal fékváltókar?
DaniKing: én a baloldali fékváltókar cseréjérõl beszéltem, ami ugye maximum 3 fokozat. Te valahogy belekeverted a jobb oldali fékváltókart, ha jól értelmeztem.
Vagy én nem értem.
De valószínûleg a Campás bringák kiesnek a kerékvételem miatt(ami ebben az esetben is 200 grammal könnyebb a Fulcrum 7-nél...)
6,14m komoly? Mert az elég kevés (montin a 44-11 az 8,2m), kb 52-18 lenne az az áttétel. Nehéz vele még 40-nel is menni.Az ifinek ugye 6,14m az egy körülhajtásra mért maximum távolság(na, ezt szépen megfogalmaztam:D). Szóval ez kb. milyen áttételre jön ki? 53-15?
Fogaskeréksort lehet "építeni", szóval összerakni külön fogaskerekekbõl, vagy van külön ifi sor?
errol a ket tanyeros szabalyrol meg nem hallottam. ilyen van? :wtf:
amugy leszeded a hajtomurol a kis tanyert, betekered az also vegallas csavart es kesz is vagy.
58-as vázméret kéne, egyébként rendben van az ára a felszereltségéhez képest szerintem. Sõt... nagyon is. Bár a váz gondolom elég régi típus. Ja... meg azért sem jó, mert valószínûleg versenyezni is fogok vele(ha nem is olyan sokat, de fogok), és ahhoz csak két tányért szabad használni tudtommal. Ha meg lecserélem, akkor új fékváltókar is kell, és szerintem a triplatányérost nem viszi el senki.