Most tervezem megvenni az elsõ bicóm, alapvetõ igényeim hogy bírja a strapát és kényelmes legyen vele napi 2x20 km megtétele be-vissza az egyetemhez..
Már hétvégén jártam lenn devecserben, szombaton ismét megyek le, némi pénzzel a zsebemben hátha találok is nekem valót
vannak esetleg tapasztalataitok? mire érdemes figyelni, és melyik a kifizetõdõbb?
venni egy bicót aminek jó a váza de le kell csupaszítanom és ujra megépíteni vagy pl odaadni 30ezret egy puch ért vagy egy ktm ért amin shimano 105 rendszer (fék váltó, hajtókar) van ha jól emlékszem shimano 600as aggyal láttam, évek óta állt és a kora ellenére még egy kavicsfelverõdés sincs a fényezésen.
mert ilyenbõl sok van, ki is lehetett próbálni.
a következõ kategória a 60-90 között "kétszer vett" (gondolom egyszer meg, aztán el ) kategória amin mindegyiken ott van a hímzett olasz sportülés nagyon össze vannak rakva és írtó könnyûek pl találtam egy full karbon trek-et 4 éves és ugy néz ki mint amit még nem használtak - már 70ért odaadta volna.
és a ritkábbik ami sztem csak "lopott" a hihetetlen kategória
volt egy pont ugyan ilyen http://si6.mtb-news....trekord_rad.jpg
bár a tag azt mondta hogy 2 éves
mivel én max 40ezerre toltam a keretet erre csak poénból kezdtem alkudni és 240E alatt nem adta volna de ezt 350E rõl engedte le (aztán majdnem az autóig kísért h gondoljam már meg..

nos valami ötlet?
remélem tudtok segíteni
üdv
M